Milyen munkára alkalmas az,aki ügyetlen, nem egy villám és tanulási nehézségek miatt nem tudott értelmes szakmát tanulni?
Figyelt kérdés
Szülőknek javasolták,hogy kisegítő iskolába kellene járnom, de gondolom nem akarták "égetni " magukat.
Csökkentett teljesítménnyel csak szenvedek. Külföldre jöttem és itt mégnehezebb. Tanulom a nyelvet, jóval többet tudok, mint az alapok, de a betanitott munkához szerencsétlen vagyok. Senki nem fog azért alkalmazni, mert hogy van bennem akarat és csinálni akarom. Teljesítmény a lényeg mindenhol.
34 évesen egyedül szenvedek. Párkapcsolataim inkabb romboló jelleggűek voltak, mint építő. Nem is érdekel az élet ezen része.
2021. febr. 2. 12:27
1/2 anonim válasza:
De neked legalább voltak párkapcsolataid, ezzel már előrébb jutottál mint én 😄
2/2 A kérdező kommentje:
Max annyiban, hogy utólag jöttem rá, hogy a legtöbb csak időpazarlás. 😀
2021. febr. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!