Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vajon melyik IT munkába kéne...

???????????????? kérdése:

Vajon melyik IT munkába kéne bele kezdenem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is szeretnék bemutatkozni! Gergő vagyok, 20 éves, és mostanában azon gondolkodtam, hogy mit is kéne igazán dolgozni... És ekkor jöttem rá, hogy mivel sokat vagyok számítógép körül, és ismerem is a dolgait, meg hogy működik stb... Hogy bele kezdjek e az IT világába, és, hogy megérné e nekem egy tanfolyamot elvégezni, hogy el tudjak benne helyezkedni. Vagyis most itt az a kérdés, hogy akárki aki fog válaszolni a kérdésemre tudna nekem egy választ adni, hogy a tapasztalatai szerint mibe kéne belevágjak...Gondolkodtam már Ingatlanozásban, de ahhoz kell egy alap tőke, amit legfeljebb csak évek múlva tudnék elérni, és épp ezért is hozzátok fordulok, hogy hátha eltudnék helyezkedni ebben a szakterületen. De ha lenne esetleg más ötletetek is pl:Kereskedelmi, vagy Vállalkozás, az is érdekelne. Itt most bele értve akármi érdekel, amire lenne esélyem csinálni. A válaszokat előre is köszönöm szépen, további szép napot!

2021. febr. 2. 01:45
 1/7 anonim válasza:
58%

IT azért az elég tág, valljuk be.

Én programtervezo hallgató vagyok. A programozást nem is éri meg egyetemen kívül máshol elkezdeni. Milyen részre gondoltál. Ha gondolod írj rám és segítek vagy válaszolok erre-arra.

2021. febr. 2. 02:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teszteles, szinte 0 tudassal lehetsz manuslis tesztelo, utana elkezdesz programozgatni, csinalsz 1-2 vizsgat ( istqb ) es utana mar automata tesztelonek siman felvesznek. 1-2-3 ev automata teszteles es maris nem kell aggodnod azon h mit egyel.
2021. febr. 2. 04:11
 3/7 anonim ***** válasza:
4%

Elvégzel egy felsőfokú OKJ- tanfolyamot és a korodból kifolyólag a legkifizetődőbb a mesterséges inteligencia fejlesztése lenne. Ha már kifejlesztetted akkor beletömöd egy emberi fejhez hasonló fazékba (mivel vizuális egyedek vagyunk) és onnantól hátradőlhetsz mert az már továbbfejleszti önmagát. A fazék füleire mindenképp köss tescos tatyót, ha túlfejleszti magát és kezd kifolyni akkor el tudd tárolni. Ezeket eleinte tudnád árulni magad által fejlesztett webshopban, de amikor nagyon beindul a business akkor építhetsz rá egy franchise rendszert és árulhatod a plazákban. Már csak a mértékegysége lesz kérdéses, dekagrammban kimérve vagy terrabit-kiszerelésben csomagolva lesz kapható :)

Azt remélem vágod hogy ez csak irónia!

Nem ismerjük sem az anyagi sem egyéb lehetőségeidet, így tanácsot adni bármire felelőtlenség.

2021. febr. 2. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább valami certificatet csinálnék, redhat, cisco, vmware, windows.. elég sok van, de ezek érnek is valamit a piacon, privátban is szívesen segítek, ha írsz.
2021. febr. 2. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Küldtem nektem privát üzenetet! :D
2021. febr. 2. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es "A programozást nem is éri meg egyetemen kívül máshol elkezdeni"

Na az ilyen hozzászólások miatt érdemes elkezdeni tanulni programozni egyetemen kívül. Bocs de ez nettó baromság. Miért te az egyetemi előadásokon tanultál meg programozni? Na ugye. Otthon szépen egyedül, vagy másokkal csoportosan. Amúgy a programozás csak egy része a fejlesztésnek. Emellett van rohadt sok dolog amit tudni kell. Nem mindegy hogy mit, milyen eszközre fejlesztesz. Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni. És akkor ott van még a rendszerinfo, a tesztelő nek is kell tudnia kódolni. Hogyan írod meg a programot, ami tesztel? Hogyan automatizálsz? Honnan tudod hogy milyen funkciókat kelltesztelni? Ránézésre megkell mondanod hogy le fut e a teszted. Ilyen és hasonló kérdések... Találd ki mit szeretnél (web, mobil, beágyazott, rendszerinfo, minden ) , és tanuld meg.

2021. febr. 12. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek, nem kell ahhoz egyetemet csinálni, hogy dolgozhass, maximum ha a végzettséget kérik a munkához, de amúgy akármit otthon meg lehet tanulni.

6-os megkérdezhetem, hogy tudnál e jönni privátba? Szeretnék kérezni pár dolgot ha nem bánod :D

2021. febr. 14. 02:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!