Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 100 nap szabadság amit a...

100 nap szabadság amit a munkaadó sem kiadni sem kifizetni nem akar. Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy rokonomról van szó és egy kompetens személy tanácsának nagyon örülnék mert ez nem normális és nagyon sajnálom szegényt.

Azzal takaróznak a cégénél,hogy nincs aki helyette menjen.

Szerintetek erre mi a megoldás,-törvény?

Nagyon köszönöm a segítő válaszokat!

2021. febr. 1. 11:29
1 2 3
 21/23 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Mi áll a bérpapírodon? Ha papíron sincs kiadva jó esélyed van, de ha papíron kiadta, elég nehéz lesz bizonyítani.
2021. febr. 1. 14:58
 22/23 anonim ***** válasza:

21-es, a kérdésben világosan le van írva, hogy NEM a kérdezőről van szó...

Nem az Ő bérpapírja - rokonáé, elvileg, így jó eséllyel azt se tudja, mi van a bérpapíron. Így felesleges találgatni - de azért jól elvagytok :D

2021. febr. 1. 15:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is így ment. Papíron kivettük, valójában nem.

Viszont a következő évben, amikor nem volt annyi munka folyamatosan, szinte minden pénteken szabadságon voltam, hogy elfogyjon az előző évi maradék szabi. Kb. most futottam "nullára", és már csak az aktuális szabijaim vannak.

Mivel hosszabb időre nem tud elengedni a főnök (szintén nincs más), ezért találtuk ki, hogy péntekenként lecsúszom az előző évet. Neki és nekem is megfelelt.

2021. febr. 1. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!