Gyes után hogyan találtál munkát te vagy családtagod?
Nem írhatom le, hogy mit vállalkozom, mert akkor más is ezt csinálná, én meg nem akarok a férjemtől függeni. Örökségből volt hozzá pénzem.
Bizony két-négy hét után visszamennek állami állásba a nők!!!
Ha vki ezt nem teszi, akkor elvész minden, amiért küzdött!
Később a gyereknek nem tud "kapcsolatokat" biztosítani.
Ezért mondtam, hogy Magyarországon nem jó nőnek és anyának lenni, nincs védelem. Akármi is lesz a gyerekkel, csak délután 5 után tud vele foglalkozni, de akkor este 10-ig vele lehet! Én nem látom, hogy az ismerőseim ilyen módon nevelt gyerekei idegbetegek lennének, sőt kifejezetten jól vannak.
Ez a döntés a gyerekért is van, egy bébinek a külvilág ijesztő lehet még, de egy nagyobb gyereknek a szülők rossz anyagi helyzete vagy az anyagi korlátok okoznak komoly lelki traumát. Azok akik nagyon hamar visszamennek a munkahelyükre távolabb néznek a jövőbe már, nem kell őket elítélni, egy ilyen döntés mögött is nagyon is a gyerek érdekei állnak.
Én senkit nem ismerek,aki visszament volna dolgozni fél éven belül és vissza is vették.A barátnőmet is elhajtották, kitaláltak neki egy munkakört a város másik végébe 3 óra utazással oda és vissza is...persze azért, hogy nehogy jöjjön dolgozni.Állami cég. Lehet, hogy túl alapembereket ismerek. Lehet, hogy ezért tartok itt.
Nekem, az utolsó senki munkakörömbe nem is lett volna érdemes visszamenni ( noha vissza se vettek volna)az idegbajba és a lenézésbe és a köcsögösködésbe. :(
van most bent pld egy lány...terhes lett...kitalálták, hogy biztos,hogy azért, mert nincs most kedve dolgozni és keresik a régi munkáiba a hibát, hogy kirúghassák rendkívülivel...ilyenek
Tudjátok mi a nevetséges? Van amelyik bébiszitter többet kér az egész hónapos vigyázásért, mint a fizetésem.
9óra meló+utazási idő idejére. Jól kerstem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!