A munkáltatónak bármilyen okból történő levonást szerepeltetnie kell a bérlapon? Van levonás aminek nincs nyoma és a nettó sem egyezik
Ha a bruttómból bármit levonnak bármilyen okból annak nem kell a bérlapra levonás összegével és jogcímmel rákerülnie?
Mert a bérlapom most úgy néz ki, hogy valós bruttó és szokásos levonások (SZJA TB Stb) majd kijön egy nettó ami stimmelne-csak épp nem ennyit kapok hanem kevesebbet.
Mert a cég levont valamit (én tudom is hogy mit!! ) de ennek nyoma sincs a bérlapon.
A nettó sem jó így mert oda van írva utalva X számlára X ft bér-és nem annyi lett utalva.
Ilyenkor mi a helyzet?
Én tudom mit vontak le, és azt is erősen sejtem miért nem írták rá a bérlapra-mert gondok lennének a jogcímmel, magyarul jogtalan a levonás.
akkor OMMF
őket érdekli majd
Szerinted ezen nem vagyok túl? Szerinted milyen választ adnak ha jogtalan a levonás? Mert az ezen semmiféle vita nem lehet.
Levonták a munkaruha árát azt amit a cég ugye elvileg ingyen biztosít.
Ez jogtalan. Szerinted miért nem vezetik rá a papírra? Mert jogtalan azért nem.
de ennek mi köze a kérdéshez? A kérdés az hogy ha rajta van a bérlapon hogy X nettó utaltak és nem anynit utaltak, akkor a különbözet hol van? Mert a bérlapon ennek nyoma kell legyen?
Hol az a 20.000 ft a levonás jogcímével?
A bérlapom szerint én a teljes béremet kaptam és mégse annyit kaptam.
Csűrhetjük csavarhatjuk napestig de minden fillér levonásnak ott kell lenni a bérlapon.
Ezen semmiféle vita nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!