Mennyit kereshet egy hónapban az az ember aki beszerzőként dolgozik ?
Figyelt kérdés
Több helyen is hallottam, hogy nagyon jól keresnek a beszerzők, pl Dunakeszin stb...jutalék sok, vagy az alapfizetes? Elmondasok alapján nettó 300ezer felett keresnek, számomra ez megdöbbentően sok.2021. jan. 30. 08:18
1/10 anonim válasza:
Miért sokallod? Tudod egyáltalán mit csinálnak?
2/10 anonim válasza:
Nettó 300ezer sok? Tudod te mekkora meló azt csinálni?
3/10 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm elmondasa szerint számítógép előtt ül, és rendelést ad le egy adott alkatrészre, persze előtte analizalni kell , h melyiket érdemes megrendelni es mennyit. Azt mondja nem nagy meló, nyilván oda kell figyelni de semmi extra. 300 nettó nekem sok , sok ember orulne ennyi fizunak diploma nélkül.
2021. jan. 30. 09:46
4/10 anonim válasza:
Én 4 évvel ezelőtt voltam beszerző/raktáros (100M árukészlettel) mindezekért bruttó 170e Ft-ot kaptam akkor.
5/10 anonim válasza:
A beszerző meló tud stresszes lenni.
A "sima" beszerzők valóban 300 felett kapnak.Annál kevesebbet nem nagyon.Erős nyelvtudás is kell hozzá.
A stratégiai beszerzők, akik ár tárgyalnak, szerződéseket kötnek, tendereznek, ők nettóban 400-500-at kapnak.
6/10 anonim válasza:
Volt kolléganőm (5 éve) egy kis cégnél keresett 320 nettót mint beszerző, kiváló angol nyelv tudással. Utána elment egy multihoz, 600 bruttó plusz juttatásokért. A beszerző komplex és nehéz munkakör, bár nem mindenhol ugyan azt jelenti. Rendeléseket leadogatni a magyar piacon keráura, tényleg nem egy bonyolult dolog, és nem is biztos hogy "ér" 300 nettót. De egy normális beszerző munkakör kicsit komplexebb, és több idegen nyelv ismeretét is igényelheti akár felső fokon.
7/10 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan kell beszerezni
Egy autóipari széria beszerzőnek teljesen reális a nettó 300k szerintem
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Ezt nem tudtam, inkább az a fura , hogy nem kell hozzá semmi diploma szintű végzettség. A haver aki mesélte középszinten beszéli az angolt, van is papírja róla. De akkor a 300 reális.
2021. jan. 30. 18:31
9/10 anonim válasza:
Komolyabb cégeknél, komolyabb fizetésért kell diploma.
10/10 anonim válasza:
Tavaly beszerzőként netto 180-200at kaptam német és angol nyelvtudással 70 fős cégnél. Osztrák főnököm fillérbszó, cigánykodó irányelveit követve a wc papírtól az egyedi speciális termékekig, gépekig mindent nekem kellett beszerezni. Szánalom volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!