Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegyük fel, hogy szereted a...

Tegyük fel, hogy szereted a munkád, és nem akarsz váltani. Egy másik munkáltatónak viszont kellenél. Mennyi pénzért vállalnál el egy próbanapot?

Figyelt kérdés

Állást ajánlott egy másik cég (ott is ugyan olyan munkaterületen kellene dolgoznom), de visszautasítottam, mivel elégedett vagyok a jelenlegi munkahelyemmel.

Ekkor mondták, hogy szeretnék, ha legalább egy próbanapra elmennék, kipróbálnám, aztán megbeszéljük... és rákérdeztek, hogy mennyiért vállalnám a próbanapot (amin kicsit meglepődtem, mert komolytalanabb helyeken próbanapra nem is fizetnek).

Mennyit mondjak, érdemes valami komolyabb összeget bemondani, hogy lássam a reakciójukat? :) Vagy reális napi bért, esetleg + valahány %-ot?

2021. jan. 29. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ma hívott is a munkáltató, mivel kicsit tanácstalan voltam mennyit kérjek, és mivel nem szeretnék váltani, merészen bemondtam próbanapra az 50 ezret... majd kissé megdöbbentem, mert rögtön rávágta: "Rendben, melyik nap tudna jönni?"

Ezek szerint többet is mondhattam volna :) Szerdán megyek is, kíváncsi vagyok mi lesz...

2021. febr. 1. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:

+30-40%-ért

Ha jó a hely, normálisak a körülmények. A pénz nem minden de sokat nyom a latban.

Pl. 300at keresel akkor 400ért.... legalábbis én így tennék.

2021. febr. 1. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, szóval egy hónapban egy millát keresnél. Ééértem. :)))
2021. febr. 1. 17:56
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as

Nem, csak 20 %-ot dobnának rá... de próbanapra megkapom az 50 ezret, ami jól hangzik :)

2021. febr. 1. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj, értem. Akkor nagyon számítanak rád ezek szerint!
2021. febr. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!