Az miért hírértékű ha egy cég idén is a tavalyi bérekért dolgoztat? Én 5 éve a „tavalyi“ bérért dolgozom
A kiskerláncok felénél még a tavalyi bérekért dolgoznak idén
És ebben mi a hír?
Én 5 éve a „tavalyi „ béremért dolgozom, mert 2016ban nyúltak utoljára a béremhez és 2021 van. És idén se fognak.
Akkor én is megérek egy címlapsztorit? De 5x akkorát mint ezek mert ők 1 éve nem kaptak emelést-én 5 éve.
5 éve ugyanazért a bérért dolgozol?
Szerintem jogodban áll hülyének lenni, de nem értem, hogy miért reklámozod?
Kérdező költözzünk össze. Nekem se emeltek 16 óta, és idén annak is örülhetek ha megtartanak, nem még emeljenek.
Vannak ilyen helyek. El kell jönni a KKV szektorba ott lehet látni csodákat.
Nekem a fizum 16 óta, a belépésem óta bruttó 180.000. egy fillért nem változott.
"Vannak ilyen helyek. El kell jönni a KKV szektorba ott lehet látni csodákat.
Nekem a fizum 16 óta, a belépésem óta bruttó 180.000. egy fillért nem változott."
Marhaság. Nem a KKV szektorBA kell elmenni és "csodákat látni", 5 éve változatlan 180 ezres bérrel, hanem a KKV szektorBÓL kell eljönni, és hagyni, hogy rárohadjon az egész KKV szektor a nagy magyar fővállalkozóra.
"a KKV szektorBÓL kell eljönni"'
És HOVA? Hova kellek pl én ? A közterületesekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!