Ha nem fizetnek ki egy munkakörbe nem tartozó feladatot a megállapodás ellenére és én nem végzem el, azért járhat kirúgás?
A főnök megbíz egy munkakörömbe tartozó feladattal és megállapodunk hogy mivel ez nem is az én dolgom lenne, így fizetésen felül havi X ft-ot csúsztat nekem zsebbe.
Egy darabig adja is majd egy idő után nem adja, és előadja nekem a hattyú halálát hogy szegény a cég.
Én meg mondom erre hogy semmi gond, megértem, és nem csinálom többet a feladatot. Hiszen ha nem fizeti ki miért csinálnám.
Erre ki akarnak rúgni mert nem csinálom.
Valaki érti ezt?
Várj, lefordítom a kérdést: a főnök kéri, hogy inkább szürkén foglalkoztasson, mint tisztán. Te ebbe belemész, látja, hogy veled mindent meg lehet csinálni, ezért nem fizet. Te nem csinálod tovább a dolgot, erre ő kirúg, mert hátha talál egy nálad nagyobb balekot, akinek már a munkaleírásába is beleveheti ezeket a feladatokat.
Nem ez nem korrekt, de te is törvényt szegtél.
" de te is törvényt szegtél."
nem feltétlenül, ha leadózta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!