Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bosch - Miskolc 2021. Bruttó...

Bosch - Miskolc 2021. Bruttó 190 ezer ft, 4 műszak! Miért csodálkoznak,hogy nem akar senki rabszolga lenni? A szürke egyenruhájuk meg siralmas,mint valami lágerben,úgy néznek ki!

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 19:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy kívülről tényleg úgy néz ki, mintha valami börtön munka lenne.

A fizetés borsodi szinten annyira nem is pocsék, viszont az összeszerelők 80%-a egybites cigány. Értelmes embernek nehéz velük együtt dolgozni.

2021. jan. 26. 08:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a fizetés bárhol pocsék, de tényleg ennyit kap egy sima összeszerelő? Mert én többet hallottam.
2021. jan. 26. 08:50
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 165-170k adókedvezmény nélkül egy átlagos hónapban az 1-es Bosch-ban + 12 500 cafeteria. Túlórával nyilván több. 1-2 túlóra általában összejön. Májusban van szezonális bónusz max. bruttó 120k.

A 3-as Bosch úgy tudom jobban fizet.

2021. jan. 26. 09:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Értem, és mennyire kibírható,elviselhető a munka,munkakörülmények? Arról is nagyon rosszakat hallani.
2021. jan. 26. 09:43
 15/27 A kérdező kommentje:

Hát én nem akarok oda menni,ezt a rabszolga munkát nem nekem találták ki. Füttyszóra enni-inni-pisilni, az kegyetlen lehet! Nem irigylem aki rákényszerül.

Nem véletlen,hogy folyamatosan embert keresnek,hosszútávon szerintem nem sokan bírják és ahogy hallottam még a sorvezető vagy ki ő és a m.társak is megnehezítik a helyzetet. Egyszóval: sokan kerülik,főleg a pénz miatt.

Talán ha tisztességesen megfizetnék a munkást,nem kellene állandóan toborozni. Munkaközvetítő elött szoktam elmenni,hát 90 % roma aki ott ácsingózik. Ők sem maradnak sokáig ez fix! Persze vannak kivételek,de ritka!

2021. jan. 27. 15:14
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

A miskolci Bosch gyárban tizenkét-órás váltott műszakokban robotoltatják az embereket nettó 130-140 ezer forintért. Ez lenne a kiemelt bérezés? Ez merőben rabszolgatartás!

Könnyű fizikai munkának sem nevezném, hiszen 12 óra folyamatos talpon állás mellett pörgős jellegű, kezeket erősen igénybe vevő munkafolyamatokat kell végezni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor egy ember több munkafolyamatot is elvégez, akár mások helyett is! A sor elejétől a sor közepéig berohangál, csak mert megtudja csinálni. Nem! Ennek nem lenne szabad így lennie, és ez merőben a sorvetők hibája! Annyi embert kellene odavezényelni, hogy arányaiban igazságosan legyen elosztva a munkafolyamat! Ha tíz ember kell egy sorra, akkor tíz ember legyen ott! Ha csak heten vannak ott, akkor valakik nyilván az ügyesebbek egy többlet munkát fognak végezni ugyanazért a pénzért! Ez egyáltalán nem igazságos, (tapasztalat).

Két óránként öt perc szünet jár egy dolgozónak, amit szinte stopperrel mérnek, ezt inkább nem is kommentálnám! A jelenlétit sem lehet normálisan áttekinteni, sürgetik az embert az aláírással! Ehhez joga lenne a munkavállalónak, nem a sorról kellene kiemelni a dolgozót, hogy gyere írd alá mert azzal csak lemaradást idéz elő, amit utána nehéz lesz bepótolni! Nem tartom igazságosnak azt sem, hogy egy sorvezető a 12 órás műszakból 10-t csakúgy elhenyéljen, mert annyival nem képzettebbek az operátoroktól, hogy ilyen mértékű különbség nekik megengedhető legyen.

A prohuman cég dolgozói sokszor ok nélkül tiszteletlenül, lekezelő stílusban beszélnek a munkavállalókkal. Ráadásul súlyos szervezési hiányosságok is akadnak, sokszor lehetetlen őket elérni telefonon. Alapvetően senkinek nem tudom ajánlani a céget, hiszen irreálisan alacsony a fizetés, nulla a megbecsülés, kötelező a túlórák vállalása. Kevés az előrelépési lehetőség, de legfőképpen ténylegesen a bérezés, nagyon nincs arányban az elvégzett munkával!

2021. márc. 19. 00:07
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
Az előző kommentet a facebookon a prohuman alá írtam. Éppen toboroztak, gyorsan le is törölték a kommentem.
2021. márc. 19. 00:09
 18/27 A kérdező kommentje:

Ezt csinálják minden gyári melonàl. Látod, h van komment, rákattintok és semmit nem ad ki, kivève ha dicsèrik őket!

Nem vèletlen az, hogy állandóan embert keresnek az ilyen jellegű gyárakban! Régen lekellett volna már dozerolni. Az is érdekes, ott nincs virus, egy csarnokot sem hallottam, h lezártak volna, pedig ott aztán tömörülnek az emberek!

2021. márc. 19. 10:17
 19/27 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan! Ok nélkül cenzúráznak. A szólás szabadság alkotmányos jogát semmibe veszik. Havi 140 ezer forint nagyon kevés, ezt nem lenne szabad megengedni. Engem nem érint, hiszen nagyságrendekkel tovább képeztem magam, de ez akkor is merő rabszolgatartás. Külföldön nettó összegben ennek a négyszeresét keresik alaphangon. Én azt mondom, akit nem köt helyhez a családja az bolond ha ilyen helyeken dolgozik.
2021. márc. 20. 18:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Mérnökök mennyit keresnek a Miskolci bosch-nál és meddig bírják cérnával? Nemrég adtam be a jelentkezésem...
2021. ápr. 16. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!