Mit tudok tenni ha nem fizetnek ki?
Figyelt kérdés
Egy kis cégnél dolgoztam ami csak pár embert foglalkoztat. Mondjuk az egésszel nem stimmel valami. Az alvállalkozóm még mindig nem fizetett ki arra hivatkozva, hogy még neki sem fizetett a vállalkozó. Napi bejelentéssel dolgoztam (szerintem) mivrl semmi papírt nem kaptam nem hogy szerződést. Gondolom most húzza amíg lehet és különféle szellemes magyarázatokra számítok tőle.. Elhiszi hogy elhiszem őket de közben mit tudok tenni, hogy megkapjam a fizetésem?2020. márc. 17. 11:22
1/3 anonim válasza:
szolj a munkaugyi birosagnak! Jenleti ived az legyen kitoltve!
2/3 anonim válasza:
Pont ilyen helyzetben vagyok. Az ilyen KKV-knak ki van szolgáltatva az ember, mert 80 százalékuk ott sumákol ahol lehet, ha súlyos törvénytelenség is van. Engem pl van hogy feketén dolgoztatnak, bár fizetést kapok, a fekete napjaim utáni pénzért meg rohanhatok már 2-3 hónapja. Most telt be a pohár és mondtam, hogy csak bejelentett napokon megyek, amiért még én szégyelljem magam persze... Engem is napi bejelentéssel foglalkoztatnak egyébként. Mást tényleg nem tehetsz, csak vársz, és naponta jársz a nyakukra, hogy hol a pénz, mellette keresel valami normálisabb céget mint én is, esetleg mondogatod, hogy akkor nem vagy hajlandó tovább dolgozni, ha nem fizetnek ki. Ha elmentékl utánam az özönvíz és mehet a felnyomás a Munkaügynél. A jelenléti íved tényleg rendbe legyen, azért. persze azt is megértem, mert velem is ugyan ez van, hogy semmi papírt nem kaptam arról, hogy már hónapok óta ott dolgozok egyébként. A munkaszerződéssel is csak az ígérgetés megy...
3/3 anonim válasza:
Az ilyenek miatt orulok ha bezárnak sokan az ilyen szemetek.
En vendeglatasban dolgoztam es igy vacakoltak velem is.
Most megszívták. Egyszer visszapofoz rajuk az elet amikor nincsenek ra felkeszulve.
Orulok sot kivanom h menjenek tonkre azok aki átverik dolgozóikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!