Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka, amit homeoffi...

Van olyan munka, amit homeoffice-ban, egyetem mellett lehet végezni?

Figyelt kérdés
Szeretnék végre bevételi forrásra szert tenni, de jó lenne ha itthonról is eltudnám végezni a munkát, hogy az online oktatással párhuzamosan csinálhassam. Nem feltétel az extra fizetés, nyilván tisztában vagyok azzal, hogy így meggazdagodni nem fogok...
2021. jan. 23. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Van.
2021. jan. 23. 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha már ezt az igazán tartalmas választ megírtad... azt is leírnád, hogy mi?
2021. jan. 23. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Azt nem írtad a kérdésedban.
2021. jan. 23. 15:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Mert nem számoltam a hozzád hasonló szőrszálhasogató emberekkel.
2021. jan. 23. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Hiba volt.
2021. jan. 23. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem is van! És az előző válaszoló megelőzött, ámde helyettem is megfutotta a két kört. Köszönet neki és egyetértek vele! :D
2021. jan. 23. 19:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Wow... tele van ez az oldal segítőkész értelmiségiekkel.
2021. jan. 23. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Igen, köszönjük!

Pályázhatsz melóra a CERN-be, otthonról is lehet kutatásokat végezni, legtöbben távmunkába tolják. Vagy marad a livejasmin. Utóbbit gondolom ilyen értelmes kérdéssel.

Gondolom legközelebb azt fogod kiírni, csak így snasszul, hogy "milyen autót vegyek?" vagy "hol vegyek lakást?" vagy ilyesmi...

akarnám mondani... "vegyek autót?" meg "van lakás eladó?"

De még pár perc és jönnek az MLM-esek :D

2021. jan. 23. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ennyire fennakadni azon, hogy hogyan fogalmaztam meg a kérdést. Valóban... úgy lett volna helyes, hogy "Milyen munka van...", de azért azt gondolom érthető e kérdés, de persze csak abban az esetbe, ha nem minden áron kötekedni szeretnél.

Livejasmin?! Marhára vicces vagy... -_-

Feltettem egy kérdést, ha nem tudsz rá értelmesen válaszolni akkor egyszerűen tovább mész. De, ha mindez boldoggá tesz... hát váljék egészségedre.

2021. jan. 23. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Folyékony angol, okostelefon és [link]

Nekem ez a hirdetés jött szembe pár napja, remélem jó még a link: read://https_careers.lionbridge.com/?url=https%3A%2F%2Fcareers.lionbridge.com%2Fjobs%2Fpersonalized-internet-ads-assessor-hungary%3Ffbclid%3DIwAR2RXWkkxfYKrZXMY_GBoWR4EUNIoHhPNTGmyMpkkh_JiJEKUGJo0uLufaE

2021. jan. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!