Nem tudom mit csináljak? Otthagyjam a sulit?
Hát először is: tanuld meg szeretni önmagadat. Hidd el, hogy egyszerűbb lesz elérni a céljaidat, ha egy jobb, önmagában biztos valakiként élsz, haladva a 100% felé! Tudom, mert ez nekem is hatalmas akadály volt. Persze, van, hogy van egy szarabb napom és letargikus állapotba süllyedek. De ezeket át kell vészelni, megesik:)
Én sem vagyok megelégedve a testemmel,ezért nekiálltam edzeni. Kezdetben tök elég,ha jógázol, az még viszonylag egyszerű és megnyugtató is a léleknek.
(ezt kezdetnek ajánlom:) bár ez a hajlékonyságra megy rá, bemelegítésnek jó)
Az ilyen köcsög tanárokat meg szard le,gyerekes viselkedést tanúsít, ráadásul a saját frusztrációját vezette le rajtad. Nekem ez már élből nem szimpatikus, hidd el, hogy van valami gabesz az életében.
Másodszor: gondolj bele mi tenne igazán boldoggá, hol akarod látni magad hosszú távon. Ha úgy érzed, x év után már le tudnád nyomni ezt a puszta 2 évet, akkor csináld meg. (Szerintem tuti lenne még időd utána tanulni. És tudnál mellete dolgozni is már. Ha eddig ment, simán meg tudod csinálni:) ). De ha annyira nem szeretnéd ezt csinálni, akkor ne tedd. Azt tedd, ami TÉGED boldoggá tenne. Ha szeretnék a szüleid, akkor szerintem meg fogják érteni és támogatni fognak.
Hajrá, szurkolok neked!!!❤️❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!