Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ChatGpt tapasztalatok ilyen...

ChatGpt tapasztalatok ilyen területen?

Figyelt kérdés

Szóval a ChatGpt-nek a B1, B2, C1 szinteken nagyon-nagyon fennköltött..

Hogyha fogalmazással kapcsolatban kérem a segítségét, akkor mennyire reális a szint, amit ír?

"Önmagához" képest?

nov. 22. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Hát a chat gpt nagyon sok olyan szót használ amit nem is használnak az angolba. Anyukám angol tanár és volt olyan diák (nem rossz angolból de nem zseniális) aki olyan ChatGpt által írt fogalmazást hozott be hogy több olyan szó is volt benne amit ő sem ismert. Inkább úgy lehet vele fogalmazást írni hogy megiratod vele és aztán átalakítod a saját nyelvhasználatodra. De szerintem nem éri meg mert egy jó tanár észreveszi ha azt nem te írtad
nov. 22. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
megkéred, hogy b1 szinten fogalmazzon, szerintem érti. én még nem láttam olyan szót angolul amit ne ismertem volna.
nov. 22. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
ez a válasza: Természetesen, tudok B1 szinten fogalmazni angolul. Egyszerű mondatokat használok, és elkerülöm a túl bonyolult nyelvtani szerkezeteket. Ha van konkrét kérdésed vagy szöveg, amit át szeretnél írni ilyen szinten, szívesen segítek! 😊
nov. 22. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
nyelvtanulás és chatgpt tapasztalatom: az angolon kívül szarul ért minden más nyelvet :D Szóval ha nyelvet akarsz tanulni akkor a fő nyelvnek azt állítsd be amit akarsz tanulni, vagy különben ha pl németül akarsz tanulni és magyaron vagy angolon van alapból akkor németül is magyar vagy angol akcenussal fog beszélni... én pl norvégul tanulok de kénytelen vagyok állandóan angolul beszélni hozzá mert a magyart is érti de sokszor szarul...
nov. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!