Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A minimál emelése a feketén...

A minimál emelése a feketén zsebbe kapott pénz csökkenését is jelenti?

Figyelt kérdés

A főnök azt mondta ha emelik a minimált, megemeli ő is, de azt a pénzt amit mellé zsebbe kapnak a melósok, azt pont annyival csökkenti majd, így pont ugyanannyit visznek majd haza , emelés ide vagy oda.

Ez így reális? Másutt is ez megy?

2021. jan. 23. 09:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"A munkavállaló is adócsaló, nem csak a főnök."

Ez így van!! ezért mernek az emberek egyik percről a másikra lelépni mert tudják a főnök úgyse tehet semmit. nem fog bíróságra menni, hogy a félfeketén foglalkoztatott embere nem töltötte le a felmondási idejét.

A fagyi visszanyal.

2021. jan. 23. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a Balázska akit minden kérdés alatt emleget valaki?
2021. jan. 23. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
A kamusztoris, hol alapitvanyi iskolaban, hol random szemetg*cikizsakmanyolokapitalistanal (nem)dolgozo mentalisan serult kreten, aki naponta hatosaval irja ki az ilyen es ehhez hasonlo, totalkamu 'kerdeseit', amikkel provokalni probalja a nepet. Ezer nickje volt mar, de annyira hulye hogy a stilusat azonnal fel lehet ismerni meg akkor ha is nick nelkul ir.
2021. jan. 23. 10:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13, ez egy másik. Balázs nem az alapítványi iskolás, hanem Staropramen meg paranoid droid, habzószájú proli. Az új nevén besírtam, de szégyenszemre elfelejtettem.
2021. jan. 23. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg ugyanaz a ketto...
2021. jan. 23. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

"Ezer nickje volt mar,"

sorolj már fel az ezerből egy párat. én még az ilyen jellegű kérdéseket mindig anonim módon láttam kiírva soha névvel még nem!

Sorolj már fel párat!

Várom!

2021. jan. 23. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
még mindig nem látok az 1000ből egyet se.
2021. jan. 23. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
16-17: azért az elég tré, hogy a saját kérdésed alá egy másik nickről felháborodsz, hogy valaki szerint több nicked is van. A stílusod elárul.
2021. jan. 23. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
#14: Balázs-percek.
2021. jan. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!