Miért van az, hogy a futár cégeknél egy állatnak nézik az embert? Dolgoztatnak minimál bérért és még abból is levonnak, ha szerintük kár éri őket? Mindenhol ez van?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 13:52
2/3 anonim válasza:
olyan helyeken, ahol extra képesítést nem igénylő munkakörök vannak, teljesen általános. nyilván, ha egy olyan cégről beszélünk, ahova minimum egy C kat. jogsi kell, meg GKI, PÁV III., meg mint ugye tudjuk, ilyen sofőrökből egyébként is hiány van, ott kicsit azért jobban megbecsülik az embert.
egy furgonos futárt könnyű pótolni, hisz B kat. jogosítványa szinte bárkinek van.
ha meg eleve a sok levonás meg biztosíték ott van a kezükben, még egy kezdőt is felvennének, ha minden kötél szakad, de hidd el, több évtizede balesetmentesen közlekedő úrvezetőket is simán találnak furgonra, ha valakinek nem tetszik.
3/3 anonim válasza:
Nem éri meg..én 1 hónapig nyomtam ,de a végén át akartak verni fele pénzt fizetni ,én meg úgy szétcsesztem a teherkocsijukat motorikusan és a váltót is, hogy mehetett a bontóba :)Bizonyítani nem tudták hogy szándékos volt,bocsika elromlott.. Biztos megérte nekik. Hülye aki elmegy csomagozni ,nem elég hogy egész nap hajtani kell mint a félőrült ,küzdeni a sok unatkozó portással recepciós flegmapitsával ,agyon adminisztrálni mindent és még parkolóhely sincs ,a közteres ott ólálkodik miért ide áll miért oda áll..Szóval lépj ki ha még nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!