Dolgozik valaki mobilbankárként a Fundamentánál?Szeretnék néhány dolgot kérdezni a munkával kapcsolatban!
Figyelt kérdés
#Fundamenta,mobilbankár
2021. jan. 22. 14:03
1/2 anonim válasza:
Engem anno 1 éve kb az akkori munkatarsam megkeresett akivel egyébként 5 mondatot vallottam, hogy szeretnék e kötni, és dolgozni is a Fundamentanal mint személyi bankár. Örültem neki, mondom igen biztos jó lehetőség, aztán az ő mentora le is fénymásolta az érettségi bizonyítványom, majd beregisztraltak egy 4 napos képzésre. A gond ott volt, hogy nem bírtam elmenni, mivel pont aznap reggel jöttem haza a munkából, és felhívtam őt, közöltem vele hogy nem bírok most menni, regeljenek be a következő képzésre. Telefonon kb fél órát győződött, hogy menjek el mire végre megértette hogy nem bírok, és a következő képzésre akarok menni inkább. Ott kezdett gyanússá válni a dolog. Eltelt 1 hónap, el is mentem a 4 napos képzésre ahol az első nap egy iszonyú nagy tudású pénzügyi ember tartott előadást, aztán jött az utolsó 2 nap, a bepalizàs része. Kiálltak a vezetők kosztumbe, fehér ingben nyomták a dumat, hogy itt mindenki milliomos lehet csak rajtunk áll a dolog, aztán miután vége lett a 4 napnak rá 1 hónap múlva lett volna a központi vizsga, ami után dolgozhattam volna a Fundamentanal. Hát az lett a vége, hogy nem mentem el.. Adtak egy üres füzetet amiben 200 nevet telefonszámmal össze kellett volna gyűjtenem, majd felhívni boldog boldogtalant. Rájöttem hogy az egész nem nekem való. Legtöbben pont a gusztustalan ramenoseggel rontják el az egészet. Valaki biztos meggazdagszik belőle, csak ebbe az elején kell beszállni, kapcsolatrendszert kialakítani. Rájöttem hogy mindenki a saját érdekeit nézi, megkeresnek komuvest, festot, gyári munkást mindenkit. Egy dolog biztos, hogy amibe igazán van pénz azzal nem fognak csak úgy megkeresni, egyszóval egy hülyeségnek tartom az egészet
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 31. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!