Kirúghatnak azért mert néha felemeltem a hangom néhány dolgozóval szemben?
Egy családi tulajdonú cégnél dolgozom mint műszakvezető. Ebben a gazdasági helyzetben különösen fontos hogy a megrendeléseinket időben teljesítsük, így egy-két alkalommal előfordult hogy kicsit felemeltem a hangom a dolgozókkal szemben. De csak is teljesítmény növelése érdekében.
Sajnos a legutóbbi esetben a cég tulajdonosa is hallhatta ezt. Később félrehívott és kirúgott,pedig már 8 éve dolgozom a cégnél.
Nem kíváncsi a magyarázatomra, kezembe adta a felmondást és azonnali hatállyal le kell számolnom a cégtől.
A munkatársaim nem érezték erősnek a viselkedésemet. Így nem értem hogy Ő miért.
Műszakvezetőként feladatom a csapat irányítása,ebbe pedig óhatatlanul néha belefér a felemelt hang.
Mert valószínűleg olyan helyzetben, stílusban nyilvánultál meg, ami kritikán aluli és nem tudják a céges mentalitásba illeszteni a viselkedésed.
Egyébként elég alpári viselkedésed lehet, ha így egy alkalom után azonnal lapát.
Ahogy előttem írták, egy felelős vezető nem ordibál össze-vissza.
Nem tartom valószínűnek, hogy 8 év után kirúgnak valakit egy ilyenért. Vagy más lehetett a háttérben, vagy ez már nem az első figyelmeztetés volt.
Ha nálunk minden egyes alkalommal kirúgnának egy vezetőt, amikor az felemeli a hangját -és itt most nem az @nyázós stílusra gondolok-, nekem már nem lenne felettesem...
Jobban jártál, koma hidd el!
Jobb, mintha a melósok este megvárnának a parkolóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!