Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kirúghatnak azért mert néha...

Kirúghatnak azért mert néha felemeltem a hangom néhány dolgozóval szemben?

Figyelt kérdés

Egy családi tulajdonú cégnél dolgozom mint műszakvezető. Ebben a gazdasági helyzetben különösen fontos hogy a megrendeléseinket időben teljesítsük, így egy-két alkalommal előfordult hogy kicsit felemeltem a hangom a dolgozókkal szemben. De csak is teljesítmény növelése érdekében.

Sajnos a legutóbbi esetben a cég tulajdonosa is hallhatta ezt. Később félrehívott és kirúgott,pedig már 8 éve dolgozom a cégnél.

Nem kíváncsi a magyarázatomra, kezembe adta a felmondást és azonnali hatállyal le kell számolnom a cégtől.

A munkatársaim nem érezték erősnek a viselkedésemet. Így nem értem hogy Ő miért.

Műszakvezetőként feladatom a csapat irányítása,ebbe pedig óhatatlanul néha belefér a felemelt hang.

2020. jún. 7. 15:11
 1/8 belapus ***** válasza:
89%
Neked jobban kellene tudnod, hogy a vállalkozás működési szabályzata mit tartalmaz.Én a fenti információkból csak arra tudok gondolni, hogy ott az irányításba nem fér bele az a hangnem, amit a munkatársaiddal szemben alkalmaztál.
2020. jún. 7. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Jól tette a fönököd, megérdemelted. Letörte a szarvad. Legközelebb majd visszaveszel az arcodból. Munkanélkülivé tetted magad, gratulálok.
2020. jún. 7. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Egy normális cégnél igenis nem fér bele az, hogy a főnök a beosztottal üvöltözzön - még a "teljesítmény növelése" érdekében sem.
2020. jún. 7. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Na, ezért kellett volna már sokkal korábban kompetens vezetőt választani. Elég régóta vezetek mindenféle csapatokat, általában elég stresszes helyeken és egy műszakvezetőnél jelentősen magasabb szinten, de eszembe nem jutna soha felemelni a hangomat. Aki csak így tud motiválni, az alkalmatlan vezetőnek.
2020. jún. 7. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Mert valószínűleg olyan helyzetben, stílusban nyilvánultál meg, ami kritikán aluli és nem tudják a céges mentalitásba illeszteni a viselkedésed.

Egyébként elég alpári viselkedésed lehet, ha így egy alkalom után azonnal lapát.

Ahogy előttem írták, egy felelős vezető nem ordibál össze-vissza.

2020. jún. 7. 17:59
 6/8 anonim válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy 8 év után kirúgnak valakit egy ilyenért. Vagy más lehetett a háttérben, vagy ez már nem az első figyelmeztetés volt.

Ha nálunk minden egyes alkalommal kirúgnának egy vezetőt, amikor az felemeli a hangját -és itt most nem az @nyázós stílusra gondolok-, nekem már nem lenne felettesem...

2020. jún. 8. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Jobban jártál, koma hidd el!

Jobb, mintha a melósok este megvárnának a parkolóban!

2020. jún. 8. 07:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy régi örök igazság, hogy: Az igazság halkan is igazság aki kiabál annak nincs igaza. 1 műszakvezetőnek nem a legjobb megoldás ha kiabál határozottan normál hangon szól a dolgozónak és annak meg dolgozni kell. A tiszteletet ki kell érdemelni a kiabálással nem jár.
2020. jún. 9. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!