Állásjelentkezésnél miért kér egy cég pontos lakcímet és arcképet az online jelentkezési folyamat során? Ez hogyhogy nem illegális? Hiszen bárki gátlástalanul visszaélet az adatokkal, vagy odajöhet a házunk elé a farkát lóbálni?
Figyelt kérdés
Nincs erre valami hatályos adatvédelmi szabályozás? Mégis, mit gondolnak ezek a cégek, hiszen nem mindenki adja ki a személyes adatait idegeneknek, még akkor sem, ha épp állást keres.2021. jan. 19. 22:28
21/25 anonim válasza:
tudjuk, az ország a hibás a személyes kudarcaidért. tipikus
22/25 A kérdező kommentje:
Nem nekem vannak személyes kudarcaim csernuska. Az ország van tele mindenféle sötét tahóval, akik mindent bőnyállal nyelnek, és még büszkék is rá.
2021. jan. 22. 14:26
23/25 anonim válasza:
Jelezz nekünk, ha kidühöngted magad. Aztán találd meg álmaid munkahelyét ahol nincs szociális interakció. :D Nehogy végül meglássa a HR-es a csini arcodat!
24/25 A kérdező kommentje:
Nektek? Mármint neked, meg még kinek? Durva, ha valaki már egy ilyen no name, nulla jelentőségű kérdés alatt is elkezd elkezd magában beszélni (egyes szám többes személyben), mert annyira bizonytalan magában.
2021. jan. 22. 23:06
25/25 anonim válasza:
Kérdező igazad van. A választ én sem tudom biztosan, de jogos az ellenérzésed.
A másik, amin ki tudok bukni hogy aztsemtudodmilyen cég kér tőleg egy MOTIVÁCIÓS levelet, bééérigénnyel!!! Hahahaha.
Naomkomolyember az, aki erre konkrét választ ír, naonkomolyemereknek. Hájjeresek 20 évesen ájvé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!