Vállalnátok fekete munkát ha lenne rá lehetőségetek?
Manapság szerintetek érdemes ilyesmibe alapozni a jövőt? Természetesen úgy értem, hogy ha van erre orientálódó ismeretségi kör.
Egy tisztességes szakma kitanulása után természetesen, mivel ha valami történik akkor utána valahol muszáj munkát vállalni.
Ti belemennétek?
UI: Mielőtt jelentitek a kérdésem, válaszoljatok is...
Illegális munka...
Nagy pénz, nagy kockázat
#3 Eleinte egy közeli ismerősöm segítségével Ukrajnából szeretnék behozni nagyobb tételben dohány árut, üdítőitalt, édességeket, illetve egyéb apróságokat és ezeken profitot termelni...
Ha bejönne később komolyabb cikkekben gondolkodnék...
De ez még a jövő, most fogok idén érettségizni és tárgyalgattunk már privát szinten ilyesmiről aztán gondoltam névtelenül megkérdezem, hogy ti alapoznátok e egy normálisan kitanult szakma mellett ilyenre a jövőt?
Nem. Elobb vagy utobb tuti bukas es ha nem szallsz ki idoben - marpedig a legtibben nem szallnak ki, mert mamoritja oket a penz - akkor a penzt is elveszik es a jovodet is: bori aztan meg sok sikert rendes munkat talalni, karriert epiteni.
Amugy nem reg csukta le egy ilyen bandat. Angliaba hoztak a sok cigit. 200 millay vettek el toluk.
Azt nem ertem h h a fenebe tarthattak otthon a 200 millat. Ekkora gyoker allatokat Istenem.
Szoval ja. Nem mennek ilyen hulyesegekbe bele. Tul sok emberrel amugynis mindig jobban rezeg minden business: kozos lonak.
Na meg ebbol sose fogsz egzisztenciat epiteni.
Talan egy nagy hazat, ha szerencses vagy, amit utana ha vegeszakad az egesz bulinak nem birsz fenntartani es arulod a neten a kacslabon forgo palotat, ami senkinek nem kell, merr felesleges nagyzolas, mint a sok cigany gangszter, amiket latok. :D
Te nem nézel híradót?
hétről hétre buknak meg az ilyen piti bűnözők. Még azok is akiknek több eszük van és nem a neten írkálnak ki kérdéseket.
9-es jol latja. 🤣 Hetvege van, de hetfotol a rendorsegen az IP cimed es a lakcimed. Hatarnal majd random kivesznek.
Meg a cigi hagyjan, de az uditi meg csokika? Mennyi haszon van azon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!