Ha lenne lehetőségetek, hogy két állást is elfogadjatok párhuzamosan, de egy hét eltéréssel, ti elmennétek az egyik helyre 1 hétre, hogy a hely megismerése után tudjatok dönteni melyiket válasszátok?
Nem írtál semmit az állásokról, melyik milyen messze van, milyen munkarend, mennyit fizet, mennyire biztos, valóban felvettek-e már mindkét helyre vagy csak ezután mész interjúra, stb.
Ezek egy döntésnél mind lényeges szempontok - enélkül nem tudnék választani.
Én csináltam ilyesmit novemberben, mert nem akartam két szék között a földön maradni.
2 hétig voltam valahol, amíg nem lesz teljesen biztos a másik.
Egyébként nemsokára visszajön az "örülj, hogy egyáltalán van munkád"-időszak.
3-as, elvileg igazad lenne, mert még én is emlékszem a "ha nem tetszik, el lehet menni máshová" című mondatokra, csakhogy! :
- sajnos sok munkahelyen a munkaerőhiány ellenére sem becsülik meg még ma sem a dolgozókat :-(
- épp ezért még ma sem álommunkahelyek között kell válogatnia a dolgozóknak
- végül nem egyszer olvasok itt olyant, hogy egy jobbnak tűnő munka reményében otthagyja valaki az elsőt, aztán kiderül, hogy az épp olyan pocsék vagy rosszabb, mint a másik, így a 2 szék közül a földre esik. Nyilván ez nagyvárosokban, ahol sok a munkalehetőség, nem gond, de vidéken, ahol kevesebb, ott gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!