Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A meki tényleg rossz hely...

A meki tényleg rossz hely vagy csak én nem bírtam sokáig?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok az első és az utolsó, aki leszámolt onnan alig volt emberük mikor felmondtam...

Az oka a vezetőség minősíthetetlen hangneme volt velem szemben kb a kutyámmal szebben beszélek kategória.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi hátha van itt volt mekis.

2019. okt. 25. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csúnyán beszélnek veled, akkor el kell menni. Ilyen egyszerű. Nálam benzinkúton volt hasonló helyzet. Veszekedni meg azért nem érdemes, mert akkor meg ők rúgnak ki. Bár végül is mindegy.
2019. okt. 25. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért a bkv ellenőr és a traffipaxkezelő betanított munkás rendőr az alatta van.
2019. okt. 25. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyaltalan ki megy ilyen helyekre dolgozni? Meg 300 ezerert se mennek oda kulizni.
2019. okt. 25. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Vannak ott azért.

De nem sokan. Délutánra 1 oldalon 3 ember van éjszaka 1 az egész mekire..

Aznap mikor felmondtam 2 angol néger jött oda dolgozni senki nem tudott angolul ott mutogattak kezzel labbal, hogy mit csinaljanak.

2019. okt. 25. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

@09:23

A gyártósornál talán még mindig jobb.

2019. okt. 25. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Es ez az alternativa? Tanulni, nyelvet is es szakmat, es maris nem all meg valaki a mekinel meg a szalagmunkanal.
2019. okt. 25. 13:24
 7/7 Gymnospermatophyta válasza:
Én pl. valamennyire otthon vagyok a 3D grafikában, de ahol lakom 0 ezirányű lehetőség. És úgy néz ki más nincs, el kell menni hasonló helyekre ideiglenesen, míg összeszedek zsét, amivel máshol eltudok indulni és tudok olyat dolgozni, amit szeretek. Néha, bizonyos helyeken, még ha pár hónapra is, de nincs nagyon választás csak szar és szar között.
2019. nov. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!