Egyetem jelentkezés (? )
Sajnos az történt hogy az egyetemet félrenéztem mert kiderült hogy van belőle ugyanazon névből több is, és elbaltáztam b.sszus. Rossz helyet, rossz egyetemet jelöltem meg 😭
Na már most az lenne a kérdésem hogy ha pótfelvételizek, igaz hogy nyakamba kell akasztanom a diákhitelt az én figyelmetlenséget miatt, de a tárgyfelvételiről is lemaradok?
És a gólyatáborról is? :(
Na meg a pontszámok magasabbak lesznek? :(
Pótfelvételire csak akkor mehetsz, ha idén nem felvételiztél vagy nem vettek fel sehová. Bár nem tudom ez hogy sikerült, mivel nincs 2 egyetem ugyanazon névvel.
A tárgyfelvétel szeptember elején szokott lenni, szóval arról nyilván nem. A gólyatáborról valószínűleg igen, mivel az általános eljárásban felvették már augusztus elején megkapják a levelet és gólyatábornak is van jelentkezési határideje . A pótfelvételit még csak augusztus végén küldik ki.
Pótfelvételin nem indul minden szak viszont, szóval előbb azt is tudd meg, hogy indul-e az, amit eredetileg szerettél volna.
Ha szabad kérdezni, mit néztél félre?
Melyik szakot nézted ki és hol? És helyette mit jelöltél véletlen?
Sajnos nem sokat lehet tenni, 99.99% hogy 1 év kimarad neked most. A rendszer mindenkinek ugyanaz, előre kell tájékozódni és milliószor ellenőrizni, hogy mindent helyesen írtál-e be vagy sem. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!