Magyarországon kik keresnek ennyit?
Figyelt kérdés
Havi 100 millió forintot és fehéren.
Itt a cikk: [link]
Milyen munkával érhető el ennyi fizetés? Vagy milyen kapcsolatok kellennek szerintetek hozzá?
2021. jan. 19. 21:10
11/19 anonim 

válasza:

Miért venne fel vállakozó ilyen fizetést ma saját cégétől amikor jóval kedvezőbb adózással is felveheté az összeget?!
Tippre ez valami nemzetközi multi nagymenő fejese lehet aki valamiért itt veszi fel a bérét.
12/19 anonim 

válasza:

átlag gyakoris fizetés a karrier témában, nem tudom miért vagy meglepődve ezen
13/19 anonim 

válasza:

Ez amúgy 2007es cikk. Válság előtti.
14/19 anonim 

válasza:

#11:Jogos. Az lett volna a másik tippem. A multinál, ahol én dolgozom a magyarországi csoportot is egy német vezeti. Simán kinézem, hogy ennyit keres. Vagy még többet, mert ez egy 2007-es cikk.
15/19 anonim 

válasza:

Én pl. a legmenőbb ügyvédi irodák vezetői esetében tudok elképzelni ekkora fizetéseket (pár ilyen lehet csak az országban).
16/19 anonim 

válasza:

Lehet egy nagy vallalat CEO-janak a bere, foleg egy jo evben amikor a reszvenyben fizetett fizu sokat er (tozsdei ceg eseten). Valsag elott otp.
De azert kicsit extrem, eszerint tavaly 1 fo kapott az OTP-nel evi 3 m euro kozul (es az osszeg amirol beszelunk 4 m)
www.penzcentrum.hu › karrier
Ekkora luxusfizetés üti a magyar bankvezérek markát - Pénzcentrum
17/19 anonim 

válasza:

GYIK szerint a fordászok ennyiért még ki sem nyitnak
18/19 anonim 

válasza:

#17: Még nem nyitnak ki, de az ágyból már kikelnek. :D
19/19 anonim 

válasza:

A bankvezetők fizetése a válság előtt eszméletlenül el volt szállva, több mint valószínű, hogy valamelyik nagy bank külföldi fejese. (Az OTP kismiska.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!