Mit szóltok hozzá, hogy Budapesten már nettó 100-200 ezer forintos bérsávval keresnek Full Stack Java/Javascript fejlesztőt? Ez már mindennek a legalja?
Értem én, hogy balkáni csődtömeg ország vagyunk, de mégis. Ez informatika, és ahogy látom az elvárásoknál mindenben pengének kell lenni, mindenhez fullosan kell érteni. Mindezt a mai árszínvonal mellett olyan 300-500 Euro-ért.
Milyen ilyen trágyák az informatikus bérek Magyarországon? Külföldön egy menekült segélye is a többszöröse ennél...
Lemaradtam a hazudos baratunk tegnapi kerdeserol, belinkelni valaki?
Az azelott 2-3 napi megvan, nem orulnek ha egy nap is kimaradna, egyszeruen vicces a probalkozasa. :)
De nem baj, copy-paste elfer ide:
“ Csavokam eleg gyenge troll, konnyu lebuktatni a hazusagait:
Teljes Magyarorszagra (videk es Budapest) vett adatok:
Junior (1-2 ev): brutto 400k-700k
Medior (2-5 ev): brutto 500k-1000k
A skala alsobb fele videk, az atlagtol felfele Budapestet jelenti kb.
Azert csak leirom a senior-t (5+) is:
Brutto 900k-1,8m
Ja, tiszta ehhalal mondjuk 3 ev tapasztalattal brutto atlag 6-700k-t, netto 400-500k-t keresni. :D”
Igen!
Ez tényleg mindennek a legalja! Mondjuk a gyakornok jogász ismerős ingyen golgozik, az építész is, egy gépész iserős kb a 30%-ért gyakornok... Szóval szörnyű, hogy az IT-kat hogy kizsigerelik :D
Kerdesfeltevo: “látom az elvárásoknál mindenben pengének kell lenni, mindenhez fullosan kell érteni.”
Ehhez kepest a hirdetes: “Tapasztalat szintje:
Junior, Trainee”
Gyakornok, vazze, gyakornok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!