Melyiket választanád? - Napi 2x 35 perc utazás (12 km) és 4 órában nettó 90 ezer, vagy napi 2x 95 perc utazás (105 km) és 8 órában nettó 250 (esetleg 300) ezer? Irodai munka mindkettő.
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 19:50
1/7 anonim válasza:
Szia! A kevesebb utazást. Aztán tapasztalat szerzés után lehet továbblépni.
2/7 anonim válasza:
Meg tudsz élni a 90 ezerből? Az utazás idejét hasznosan tudod tölteni? Hogyan viszonyul az utazás havi költsége a két esetben (mert ugye azt még a bérből le kell vonni)?
3/7 anonim válasza:
Fuu hát ez nagyban függ sok mindentől. Ez a pénz 90 ezer elég havonta? Mert ha igen és úgymond mindenes megvan. Vagy biztosítva van párod által és ez nektek így jó akkor tuti hogy a közelebbit.
De ha nagyon kell a pénz és gyűjtesz valamire akkor nyilván a másik.
5/7 anonim válasza:
Komolyan csak 105 km-re találtál munkát?
Megyeszékhely nincs a közelben?
6/7 anonim válasza:
#5 Szerintem a 105km az az oda-vissza út összesen.
Nekem a 70km kerül napi 2x90 percbe (ha a MÁV is úgy gondolja).
Ha nincs fejlődési és előrelépési lehetőség a közelebbi munkahelyen, akkor én tuti a pénzt választanám a helyedben.
7/7 A kérdező kommentje:
Én a vállalkozó vagyok, és kell egy jó titkárnő :)
Látom megoszlanak a szempontok - egy munkatársa mondta mennyit keres, és a 90 ezer, huh... a duplája sem sok Pesten.
2020. okt. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!