Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi manapság a kamionosok...

Mennyi manapság a kamionosok fizetése? Megéri elkezdeni a szakmát? Mindenhol milliós fizetéseket lehet olvasni/hallani.

Figyelt kérdés

2021. jan. 19. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
#10 de előtte sima alkalmazott volt a Transkonánál. És most a saját cégéhez vett fel egy embert, 800k nettóért. A kérdező meg azt kérdezte, hogy mennyit keresnek a kamionosok, megéri e belevágni. Nem azt kérdezte, hogy a kezdő kamionos mennyit keresnek. Nyilván minden szakmában kevesebbet keresnek kezdőként az emberek.
2021. jan. 20. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"És most a saját cégéhez vett fel egy embert, 800k nettóért"

Akkor ez nem igaz!

Nincs kamionos, aki fixen ennyit keres. A bér ugyanis úgy áll össze, hogy alapbér+napidíj+teljesítmény fokozó bónuszok.

Nincs olyan ember, akinek az alapbére nettó 800 lenne ebben a szakmában, a nagy pénzt a napidíjjal lehet szakítani, az viszont rengeteg mindentől függ. Az alapbér egyébként legtöbbször minimálbér.

Az egy másik kérdés, hogy a napidíjból meg a bónuszokból összejön akár egy 800 ezres fizetés is, de ez egyrészt nem mindenkinek fog megtörténni, másrészt nem minden hónapban. Ezért bullshit amit a kérdező számol, hogy neki 12x1 milliós fizetése lesz

(ezeket a millás fizetéseket úgy nyögik be a cégek, hogy megnézi, hogy mennyi volt az adott évben a legjobban kereső embere maximum bére, és azt bemondja, mintha az az átlagbér lenne. A francokat, még az sem keres minden hónapban egy gurigát, akinek ez néha összejön, mert simán kijöhet egy olyan kör, amiben egyszerűen nem áll össze a matek)

2021. jan. 20. 10:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is megnéztem azt a videót, tényleg ennyit fizet neki. Gondoltam hogy magasak a kamionos bérek, de ez így még jobb. 800k - 1 millió nettóból azért már meg lehet élni és csak egy jogosítvány kellett hozzá
2021. jan. 20. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
#12, de fixen 800k.
2021. jan. 20. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
2021. jan. 20. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:

"Én is megnéztem azt a videót, tényleg ennyit fizet neki"

Jah, ha videó, akkor igaz, amiről van videó, az úgy is van:

[link]

2021. jan. 20. 10:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért abban a videóban benne van, hogy 3/1-re fizet 600-at és 4/4 lenne a 800, ami ugye azt jelenti, hogy pihenő nélkül dolgozol.

Nincs fizetett szabadság, és ha saját hibás kárt csinálsz azt is te fizeted.

Kezdőknek ez nem való. Nem véletlen, hogy Ő sem egy kezdőt vett fel.

Kérdező!

Menj el egy nagyobb céghez és próbáld ki. Aztán majd látod, hogy alkalmas vagy-e erre a melóra. A fizetés meg majd akkor lesz sok, ha teljesítesz is.

2021. jan. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!