Milyen munkakörben lehet dolgozni egy szimpla érettségivel? Átlag nettó fizetéseket is tudnátok írni?
Nos az a helyzet, hogy jelenleg még szakközépiskolában tanulok, ez az utolsó évem, viszont ha megszerzem a végzettséget, akkor nem szeretnék elhelyezkedni a szakmában, csak ha már ezt elkezdtem, akkor szeretném is befejezni.
Tudom, hogy egy érettségi rengeteget nem ér ebben a világban, meg nem is lenne egy nagy karrier így el lenni az életben, viszont pár évig csak el tudnék így valahol helyezkedni, kis pénzt félretenni, legalább lenne egy kiindulási alapom.
Továbbtanulni jelenleg nemigen szeretnék, mert pontszám alapján éppen hogy felvennének, de nem vagyok egy tanulós fajta mostanában, és félek, hogy az egyetemen is lemorzsolódnék.
19/F
Garantált bérminimum: bruttó 166.000 ft -> nettó 107.000 forint.
Minimálbér: bruttó 210.000 forint körül -> nettó 140.700 forint.
Te az előbbit fogod kapni, mivel csak érettségid lesz.
Szerintem pénztáros, raktáros, pizzafutár, gyári munkákra jó eséllyel pályáthatsz, de készülj fel, hogy sokan küzdenek egy-egy pozícióért, szóval lehet nehéz lesz csak egy érettségivel, vidéken elhelyezkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!