Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akarják, hogy oda...

Miért akarják, hogy oda menjek dolgozni? Miért nem lehet beleszólásom?

Figyelt kérdés

Szüleim azt akarják, hogy az Ottawába menjek dolgozni, de mindenhonnan (ismerős, ismeretlen) azt hallom, hogy milyen sz*r egy hely, sőt, ezzel ők is tisztában vannak. Olyannyira kényszeríteni akarják, hogy ott dolgozzak, hogy kérettek jelentkezési papírokat egy rokontól aki ott dolgozik, hogy én írjam alá a többit meg ők intézik ha meg nem, akkor mehetek az utcára.

December végéig határozott idejű szerződéssel voltam egy vállalatnál, tehát kb 3 hete nincsen munkám és múlthét hétfőn (4) kezdtem el keresgélni ismét.

Annó mikor egyikük ott dolgozott, ő is mindig mondta, hogy milyen rossz hely, mekkora gyökér a nem tudom kicsoda, akkor miért akarják hogy oda menjek, és még csak véletlen se mondjak nemet? Vannak jogaim, önállóan tudok gondolkodni, nem kell fogni a kezem, nem vagyok kisgyerek. Inkább dobjanak kiaz utcára mintsem olyasmit csináljak, amit nem akarok. Csak nem értem mi a franc bajuk van. Még azt se lehet mondani hogy a pénz miatt, mert nem állunk olyan rosszul, hogy 3 hét munkanélküliség után már meg kelljen kövezni.

2021. jan. 17. 14:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Az a durva, hogy elmentem, kipróbáltam és nem tudom elmondani mennyire gyűlölöm, és ők meg csak azért is azt akarják hogy oda menjek, olyannyira,hogy az egyik céges emberkét szombatra meghívták, mondván vagy kitöltöm a papirokat és ott dolgozok, vagy elhúzhatok :D

Ritkaszar hely, teljes mértékben megértem miért van róla szinte mindenki ilyen véleménnyel, de még ha nem isl ennebolyan halál rossz, engem akkor is a hányinger fog el ha belegondolok, hogy ide kell "haza" jönnöm. Nagyon erőteljesen megfordult a fejemben, hogy inkább elmegyek és halálra fagyok valahol inkább az utcán,minthogy ebbe kelljen élnem.

2021. jan. 21. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!