Miért akarják, hogy oda menjek dolgozni? Miért nem lehet beleszólásom?
Szüleim azt akarják, hogy az Ottawába menjek dolgozni, de mindenhonnan (ismerős, ismeretlen) azt hallom, hogy milyen sz*r egy hely, sőt, ezzel ők is tisztában vannak. Olyannyira kényszeríteni akarják, hogy ott dolgozzak, hogy kérettek jelentkezési papírokat egy rokontól aki ott dolgozik, hogy én írjam alá a többit meg ők intézik ha meg nem, akkor mehetek az utcára.
December végéig határozott idejű szerződéssel voltam egy vállalatnál, tehát kb 3 hete nincsen munkám és múlthét hétfőn (4) kezdtem el keresgélni ismét.
Annó mikor egyikük ott dolgozott, ő is mindig mondta, hogy milyen rossz hely, mekkora gyökér a nem tudom kicsoda, akkor miért akarják hogy oda menjek, és még csak véletlen se mondjak nemet? Vannak jogaim, önállóan tudok gondolkodni, nem kell fogni a kezem, nem vagyok kisgyerek. Inkább dobjanak kiaz utcára mintsem olyasmit csináljak, amit nem akarok. Csak nem értem mi a franc bajuk van. Még azt se lehet mondani hogy a pénz miatt, mert nem állunk olyan rosszul, hogy 3 hét munkanélküliség után már meg kelljen kövezni.
Az a durva, hogy elmentem, kipróbáltam és nem tudom elmondani mennyire gyűlölöm, és ők meg csak azért is azt akarják hogy oda menjek, olyannyira,hogy az egyik céges emberkét szombatra meghívták, mondván vagy kitöltöm a papirokat és ott dolgozok, vagy elhúzhatok :D
Ritkaszar hely, teljes mértékben megértem miért van róla szinte mindenki ilyen véleménnyel, de még ha nem isl ennebolyan halál rossz, engem akkor is a hányinger fog el ha belegondolok, hogy ide kell "haza" jönnöm. Nagyon erőteljesen megfordult a fejemben, hogy inkább elmegyek és halálra fagyok valahol inkább az utcán,minthogy ebbe kelljen élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!