Tapasztaltátok már,hogy egy "csilli-villi" álláshirdetés mögött nagyon gyenge fizetési hajlandóság van?
Én nem egyszer tapasztaltam,egy igen jól megcsinált hirdetés mögött, nincs fizetési teljesítmény.
Adott egy hirdetés, természetesen idegen nyelven.Igényesen megcsinálva, ügyelve a képekre, betűtípusra...stb
Jelentkezek és kiderül,hogy ők br 450-nél nem tudnak többet fizetni, az se baj, ha nincs annyi tapasztalata.
De, akkor minek hívnak be?
1#
Oké, de akinek az adott területen van 4 év tapasztalata, nem gondolják,hogy nem fog annyiért dolgozni, mint egy junior?
Nagyon kezdő lehetett a HR-es.
Egy olyan álláshirdetésnek, amit elve idegen nyelven írnak ki, az azt engedi feltételezni,hogy a munkanyelv sem magyar.
Nehogy már, ilyen állásra nettó 3 a plafon.
És nem képzelek sokat magamról,csak tisztában vagyok a képességeimmel.A vállalatokkal van a probléma,hogy azt hiszik Kínában vagy Vietnámban vannak.
Tapasztalat, nyelvtudás, MSC diploma,ezekkel rendelkezem.Ennek megfelelő a bérigényem is.
A csilivili álláshirdetést egyszer kell megcsinálni, onnantól copypaste. Ez semmit nem jelent.
Ha tapasztalat nem fontos nekik, akkor meg nem fognak jól fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!