Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Írnátok bővebben az "utazási...

Írnátok bővebben az "utazási hajlandóságról"?

Figyelt kérdés
Cégen belül hogy indítsam el, hogy engem ez érdekel? Akár cégen belüli tanulási lehetőség vagy szakmához kapcsoló tréningre mennék, ha itt-ott olvasok róla és elmennék rá. Akár több napos vagy két telephelyen dolgozni, ami utazással jár. Bár jogsim van, viszont nulla vezetési tapasztalatom, autóm sincs, szóval kérdés, hogy jutok el A-B-be, bár nekem a vonat megfelel.

2020. márc. 3. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Odamész a manageredhez és mondod neki, hogy láttad van ilyen olyan tanulási lehetőség és szeretnél ezen részt venni. Nyújt bármilyen támogatást erre a cég?

Innentől pedig mondja a többit.

Nálunk amúgy adnak kocsit vagy fizetik az utat, szállást, kocsibérlést és béren felül napidíjat kapsz.

2020. márc. 3. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Elmondod a főnöködnek, hogy erre és erre mennél, támogatná-e a cég. Megmondja a továbbiakat.

Az utazás pedig munkakör függő. Ha alapvetően két telephelyen kell dolgoznod, általában adnak céges autót. Legalább az ingázásra, de akkor már bejárásra is oda szokták adni. Ha pl. területi képviselőként dolgozol, akkor is. Ha csak néha küldenek el pár napra valahova vidékre, akkor vagy fizetik az útiköltséged, vagy elvisz valaki, vagy szintén adnak arra a pár napra céges autót.

Nálunk pl. adnak autót és fizetik a szállást teljes ellátással, de plusz napidíjat nem adnak, csak külföldi kiküldetésre.

2020. márc. 3. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat.

Ha valakinek van ilyen munkaköre, kíváncsiságból érdekel, hogy néz ki a munkán belüli utazása.

2020. márc. 4. 06:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a kérdésed, mit szeretnél pontosan tudni?

Én céges autóval járok, magánhasználhatom is, így ha tudom, hogy holnap vidékre megyek, akkor reggel felkelek, beülök az autóba és elindulok vidékre.

Ha csak délután kell mennem, akkor bemegyek dolgozni, aztán amikor indulni akarok, beülök az autóba és elindulok.

2020. márc. 4. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!