"utazási hajlandóság" - Hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Ha egy munkánál "esetleges utazási hajlandóság" is elvárás, akkor azt úgy kell érteni, hogy kell autós jogsi? Csak mert külön nincs feltüntetve, hogy kellene jogsi.2010. szept. 8. 14:46
1/6 Bocipók válasza:
Ja,de szerintem nem csak azt jelentheti, hogy jogsi kell, hanem azt is jelentheti, hogy sokat leszel kiküldetésben, vagyis bármikor előfordulhat, hogy néhány napot távol leszel az otthonodtól.
2/6 anonim válasza:
Nekem inkább azt jelentené, hogy simán mondhatják, hogy holnap le kell menned Miskolcra, aztán meg Sopronba, tehát ne irodai munkára számíts. De csak tipp.
3/6 A kérdező kommentje:
Szoftverfejlesztői állásról van szó, a fővárosban és vidéken is van telephelye.
Akkor jogsi nélkül nincs sok esélyem!? :S
2010. szept. 8. 15:17
4/6 anonim válasza:
Akkor ingáznod kell a főváros és a vidéki telephely között. Megpályázhatod, hiszen nincs benne az álláshirdetésben ,hogy jogsi kéne, de szerintem később ki fog derülni, hogy mégis kell. Azért egy próbát megér, ingyen van.
5/6 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy mobil vagy és hajlandó vagy költözni ha kell. ÉS ahogy a többiek is mondják, házakhoz rohangálni...
6/6 A kérdező kommentje:
Okés, küldök önéletrajzot mindenképp! Majd megírom, hogy alakult.
Ha egyáltalán válaszolnak, ugye.
2010. szept. 8. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!