Hogyan lehet munkát szerezni?
Körübelül 2015 óta keresek munkát ami bejelentett. Hiába voltam állásinterjúkon vagy munkaügyi központban senki nem segített. Életerős srác vagyok és legutóbb amire beadtam a jelentkezésemet a DHL kézi rakodó volt ahová tényleg nem kell semmi. Kb. 3 hét után válaszoltak. Köszönjük, hogy Cégünk, mint potenciális munkahely iránt érdeklődött. "Beküldött pályázata alapján szakmai tapasztalatát és kvalitásait nagyon értékesnek találtuk, de sajnálattal közöljük, hogy ezúttal nem Önt választottuk."
Ilyen szövegeket már kaptam elég sok helyről így tehát rájöttem hogy az álláskeresés egyenlő a szerencsével ami felér egy lottósorsolással. Tehát ha nincs ismerősőm aki beprotezsál egy céghez akkor lehetetlen egy átlag embernek elhelyezkedni? Vagy kész adjam fel az életemet mert nincs munkám és semmittevés meg kikészít annyira hogy már begolyoztam rendesen tőle.
A munkaközvetítő meg nem nyúl le semmit, ugyanannyi bért kapsz, mint a cég saját alkalmazottai.
Az elsőnél a pont, veled van a probléma. Beragadtál az elképzelt kis világodba és nagyüzemben gyártod a kifogásokat, hogy hol miért nem akarsz dolgozni. Holott hat év alatt felépült a Hagia Sophia, te meg egy állást nem voltál képes találni, ráadásul az elmúlt 30 év legnagyobb gazdasági fellendülése idején, akkor most, a válság kellős közepén se sok esélyt látok.
Szerintem csak túl nagyok az igényeid.
Csak úgy kíváncsiságból milyen bérigényt szoktál megadni?
Milyen végzettséged van, hány éves vagy és hol laksz, merre felé keresel munkát?
Gyári munkához nem kell adni bérigényt.
Mi csak munkaközvetítőn keresztül veszünk fel újakat. Ugyanannyi bért kapnak, mint a belsősök, nem nyúlnak le semmit. Rendes bejelentett munka. Akkora hiány van, hogy pénz jár az ajánlásért. Pár hónap után átvesszük azokat, akik nem mennek állandóan táppénzre.
Akkor úgy írom, hogy milyen bért tart elfogadhatónak.
Van egy sejtésem arról, hogy a kérdezőnek 0 végzettsége van, 0 szakmai tudása és semmi tapasztalata, de a tipikus "500 nettó alatt fel sem kelek" mentalitást képviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!