Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hiszik azt egyesek,...

Miért hiszik azt egyesek, hogy munkát csak városban való járkálással lehet szerezni?

Figyelt kérdés

Tehát van, aki azt gondolja, hogy munkát találni csak személyesen lehet, azt is csak úgy, hogy mondjuk felkel 7kor, 8kor már városban járkál és egész nap megállás nélkül leadogatja az önéletrajzát, majd este 6kor hazaesik mondjuk, és ezt addig ismétli, ameddig fel nem veszik.

Tehát egész napja, hete abból áll, hogy sétál a városban és minden létező helyre beadja az önéletrajzát.

2019. szept. 1. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Add meg rgy ilyennel a számát felhivom es megkerdezem
2019. szept. 1. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Vannak helyek ahova személyesen kell leadni az önéletrajzot (kisebb boltok, üzletek gyakran csak kitesznek egy papírt hogy eladót felvesznek de semmi elérhetőséget nem adnak), egyéb esetben max pár idős emberről tudom elképzel i hogy ezt hiszik, ők meg nyilván azért mert ebben nőttek fel.
2019. szept. 1. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nem hiszem, hanem tudom és látom: elsősorban eladókat nagyon sok bolt úgy keres, hogy nem hirdeti meg, hanem egyszerűen kiteszi a kirakatba, hogy eladót felveszünk.

Szobalány (takarító) és recepciós hirdetést is láttam már nem is egyszer így.

Nyilván egy vegyészmérnök vagy egy könyvelő nem így keres munkát :-)

2019. szept. 1. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Lehet telefonálgatással is, meg munkaügyi központtal is, de állásinterjúra, önéletrajz beadásával mindenképp el kell menni.

Olyan meló, ahol ezek nem kellenek, igencsak kevés van. Pl. az MLM-átverés.

2019. szept. 1. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Régen valóban így kellett, mert nem volt e-mail, mobiltelefon, én is kerestem így állást pedig csak 38 éves vagyok.
2019. szept. 1. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nevess rajta, de legjobb melóimat így szereztem hogy személyesen mentem be érdeklődni.
2019. szept. 1. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Mert igy van. Normalis munkat csak ugy kapsz ha házalsz mindenkinel es szemelyesen mèsz be oda.
2019. szept. 1. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem jó ötlet.

Programozóként elkezdek a városban sétálni, és minden üzletben megkérdezem, hogy nem keres valaki egy Java fejlesztőt. :D

2019. szept. 1. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
#8 és tudod mi a poén? Bőven lenne, ahova felvennének :D
2019. szept. 1. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen, főleg ha kihagyom a gyrososokat, éttermeket, pékségeket, ruhaboltokat, zöldségeseket, újságosokat, virágboltokat, stb. :)
2019. szept. 1. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!