180 nettós fizetés Magyarországon kiskeresetűnek számít és az alsó társadalmi osztályokba tartozok ezzel? Diplomával kevés ez a fizetés?
XDXDXD
Ez most komoly?
1200-as óra bérben dolgozom mint segédmunkás, heti fizetéssel!
Ha csak 160 órát számolok tehát 8 órás munkaidőt, akkor is röhögve meg van 192.000
Ezt azért írtam, mert az építő-ipar 10 órás. XD
Te vagy trollkodsz, vagy katasztrófa ami ebben az országban folyik!
Nem zavar kérdező, csak nem értem, hogy mit, bocsánat a a kifejezésért, cirkuszolsz ezen ennyit. Igen szarul keresel, pláne diplomásként, tessék ezt akartad hallani, mert így van.
A múltkor is javasoltunk több dolgot, én valami olyasmit írtam, hogy negyven éves korodig tanulhatsz más szakmát, aztán is, csak utána már nehezen leszel pályakezdő, szerezhetsz diplomát, kimehetsz külföldre stb. lehetőség az van, nem könnyű, mert hazudik aki azt mondja, de van.
15-16! De a kérdező nem értékeli azt, hogy reggel nyolctól ötig van az irodában csak munkanap dolgozik és nem szakad meg az erőlködéstől sem.
Diplomával ez mínusz szint de ez mindig viszonyítás kérdése.
Ahhoz képest, hogy ez egy ruhatár szak és abszolút nem versenyképes, szerintem még sok is. Más megszakad (tanárok, stb.) és nem keresnek ennyit....
"A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik felkészültek és elhivatottak a közszolgálati életpályára, illetve a közszolgálaton belüli karrierjük fejlesztésére." - Ezt a versenyszférában egy szóval csak bullshitnek hívnánk, olyasmi, mintha ezzel generáltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!