Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen GLS futárnak lenni...

Milyen GLS futárnak lenni 2021-ben?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy milyen GLS futárnak lenni? A többi cég igazság szerint nem nagyon érdekel, mert azt hallottam a GLS messze jobb az összes többinél, de ha van más természetesen azt is meghallgatom.

Ami érdekel:

- Munkaidő(beosztás)

- Fizetés

- Emberséges-e a kapcsolat a vezetők és az alkalmazottak közt?

Ami még lényeges lehet: nincs semmilyen tapasztalatom "futárkodás" terén, de viszont imádok vezetni az elmúlt 6 évben havi szinten vezettem 2-3 ezer kilométert, szeretem az embereket és elég nagy a tűrőképességem.

2021. jan. 9. 09:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokak nem értik a lényegét a kérdésemnek! Én nem azt kérdeztem, hogy milyenek a futárok hanem, hogy MILYEN futárnak lenni?! Sajnos munkahelyet kell váltanom és arra gondoltam kipróbálnám magam futár ként! Nem voltam még soha futár és ezért gondoltam, hogy megkérdezem egy olyan platformon ahol függetlenül és persze a lényeg arc nélkül tud az ember nyilatkozni például: "Igen megéri jó a pénz és jó a meló." Vagy "ez a lehető legrosszabb munka a világon". Én nem vagyok az a bunkó fajta szeretem az embereket és közvetlen vagyok na meg persze becsületes... nem az a 20-30 ft gazdagítana meg annál úgy érzem többet érek!
2021. jan. 17. 09:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri annak lenni, kedves kérdező! Az aranyos futároknál nincsen jobb:)
2021. jan. 17. 09:46
 23/24 anonim válasza:
82%
Én azt nem értem, hogy ugyan arról a cégről beszélnek emberek, mégis valahol azt mondják, hogy 300 fölött kapnak (nettóban persze), mások meg azt mondják, hogy nincs meg a 200. Aki nem futárként dolgozik és nem tudja miről beszél, az miért érez késztetést, hogy írogasson róla? Ilyen nincs, hogy ugyan az a cég Békéscsabán 180-at fizet, 60 km-rel odébb meg 320-at.
2021. febr. 27. 15:03
 24/24 anonim válasza:
Nos tisztelt 23 kommentelő,sajnos van olyan és városok települések között nagyon eltérő lehet a kereset.Elsősorban azért is mert a futár cégek kiadják főleg vidéken alvállalkozóknak a munkát azok pedig leveszik szépen a maguk pénzét.
2022. márc. 1. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!