Milyen GLS futárnak lenni 2021-ben?
Érdeklődnék, hogy milyen GLS futárnak lenni? A többi cég igazság szerint nem nagyon érdekel, mert azt hallottam a GLS messze jobb az összes többinél, de ha van más természetesen azt is meghallgatom.
Ami érdekel:
- Munkaidő(beosztás)
- Fizetés
- Emberséges-e a kapcsolat a vezetők és az alkalmazottak közt?
Ami még lényeges lehet: nincs semmilyen tapasztalatom "futárkodás" terén, de viszont imádok vezetni az elmúlt 6 évben havi szinten vezettem 2-3 ezer kilométert, szeretem az embereket és elég nagy a tűrőképességem.
"K**rva nehez beulni az autoba es elvinni a csomagot."
próbáld ki. megnézném mennyi idő alatt vinnél ki 270-300 csomagot :D nekem helyismerettel 55db/óra megy, de gondolom neked ez menne 2-3 óra alatt:D
55db/óra???? Az még gombócból is sok!
Gondolom ez város, főváros.
Akik falusi környezekben terítenek nekik gondolom sokkal kevesebb jön össze... lehet van két cím közörr 8-10 km is.
Hozzánk Szigetvárról jár a gls futár, az 60 km ide... gondolom jó kis köre lehet.
tegnap 23:22
igen, ez egy városon belül. kb 10-12ezer lakosú kisvárosban dolgozom. igaz nem GLS, hanem posta. és az 55 db/óra úgy hogy célirányisan megyek, tudom a címet, ismerem az embereket. ha GPS-szel kellene keresgetni ugy nekem is eltartana a műszak 10-12 órát.
"most nem az...20 forint miatt nem ugrok rájuk, hogy "gyere vissza Sanyi, bmeg!!" De maga az elv, hogy hülyének nézik az embert. "
A postás is így hordja a nyögdíjat.
Nagymamám 60 ezres nyugdíjából várna jattot a postás.
Hát a k. anyját azt.... 60 ezres nyugdíjból még mit vár?????
"mint nap feljövök a harmadikra"
jah, őneki meg minden lépcsőházban fel kellene mennie a legmagasabb emeletre.
nem zavar ha be kell menni a postára a levélért, csomagért, de legalább az értesítést dobná be... sok levelemet köldték vissza, mert még cetlit sem írt....
volt olyan levél ami miatt Budapestre kellett mennem elintézni, az nekem egész napos program 4-18 óráig kb... szóval szabadságot kellett kivennem, magyarázkodnom a munkahelyen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!