Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen GLS futárnak lenni...

Milyen GLS futárnak lenni 2021-ben?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy milyen GLS futárnak lenni? A többi cég igazság szerint nem nagyon érdekel, mert azt hallottam a GLS messze jobb az összes többinél, de ha van más természetesen azt is meghallgatom.

Ami érdekel:

- Munkaidő(beosztás)

- Fizetés

- Emberséges-e a kapcsolat a vezetők és az alkalmazottak közt?

Ami még lényeges lehet: nincs semmilyen tapasztalatom "futárkodás" terén, de viszont imádok vezetni az elmúlt 6 évben havi szinten vezettem 2-3 ezer kilométert, szeretem az embereket és elég nagy a tűrőképességem.

2021. jan. 9. 09:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"K**rva nehez beulni az autoba es elvinni a csomagot."

próbáld ki. megnézném mennyi idő alatt vinnél ki 270-300 csomagot :D nekem helyismerettel 55db/óra megy, de gondolom neked ez menne 2-3 óra alatt:D

2021. jan. 9. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

55db/óra???? Az még gombócból is sok!

Gondolom ez város, főváros.

Akik falusi környezekben terítenek nekik gondolom sokkal kevesebb jön össze... lehet van két cím közörr 8-10 km is.

Hozzánk Szigetvárról jár a gls futár, az 60 km ide... gondolom jó kis köre lehet.

2021. jan. 9. 23:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 23:22

igen, ez egy városon belül. kb 10-12ezer lakosú kisvárosban dolgozom. igaz nem GLS, hanem posta. és az 55 db/óra úgy hogy célirányisan megyek, tudom a címet, ismerem az embereket. ha GPS-szel kellene keresgetni ugy nekem is eltartana a műszak 10-12 órát.

2021. jan. 10. 13:38
 14/24 anonim ***** válasza:
48%
Egy kettő futár olyan proli😑😅 direkt úgy nyomja a kezembe a visszajárót, hogy ne tudjam megfogni rendesen, ne lássam időben, hogy jól adott-e vissza. 20-30 forintot elcsennek...úgy, hogy amúgy mindig kapnak borravalót 😑🤷 most nem az...20 forint miatt nem ugrok rájuk, hogy "gyere vissza Sanyi, bmeg!!" De maga az elv, hogy hülyének nézik az embert. Felhívni se szokták az embert, hogy kb mikor jönnek, itthon leszek-e? Áh, mindegy amúgy összességében jó futárszolgálat.
2021. jan. 13. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Ezt megcsinálja nem tudom hányszor....szóval olyan szarul nem kereshetnek 😂😂
2021. jan. 13. 19:08
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

"most nem az...20 forint miatt nem ugrok rájuk, hogy "gyere vissza Sanyi, bmeg!!" De maga az elv, hogy hülyének nézik az embert. "

A postás is így hordja a nyögdíjat.

Nagymamám 60 ezres nyugdíjából várna jattot a postás.

Hát a k. anyját azt.... 60 ezres nyugdíjból még mit vár?????

2021. jan. 13. 19:13
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
Bunkók. Ha még szóvá teszed, következő alkalommal agyonrugdossák a csomagodat 😅
2021. jan. 14. 06:34
 18/24 anonim ***** válasza:
#16 sokszor b.sznak feljönni az emeletre a postások..istenem, én nap mint nap feljövök a harmadikra mégsem halok meg
2021. jan. 14. 06:36
 19/24 anonim ***** válasza:

"mint nap feljövök a harmadikra"

jah, őneki meg minden lépcsőházban fel kellene mennie a legmagasabb emeletre.

nem zavar ha be kell menni a postára a levélért, csomagért, de legalább az értesítést dobná be... sok levelemet köldték vissza, mert még cetlit sem írt....

volt olyan levél ami miatt Budapestre kellett mennem elintézni, az nekem egész napos program 4-18 óráig kb... szóval szabadságot kellett kivennem, magyarázkodnom a munkahelyen, stb.

2021. jan. 14. 10:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Értelek utolsó válaszoló, de akkor ne várja a lovettát a végén, a borravalót, ha nekem kell lemenni. Erre is értettem,igaz, nem írtam oda.
2021. jan. 14. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!