Nehéz egy Gls futárnak lenni?
Én általában adok egy marék aprót vagy 1-2 ezret pluszba a futárnak ha segít behozni a rendeléseimet.Elég sűrűn jár ide de mindig felcsillan a szeme a borravalóra :D
Szóval elég s zar a fizu és amint kipakolt már rohan is tovább szóval tuti sok a cím egy napra.
A fenéket teljesíthetõ 8 óra alatt! A mi cégünktõl GLS viszi a csomagokat, és napi 10 - 11 órát dolgoznak.
Annyira emberhiány van náluk, hogy az egyik sofõrt kezdõ jogosítvánnyal vették fel! Náluk tanult meg vezetni.
Stresszes, kapkodós meló!
De, van egy sofõrjük, aki pont a sok vezetés miatt - meg a pörgés miatt szereti!
Ha, jól emlékszem 250 körül keresnek, és 7 - 17 vagy 18 óráig dolgoznak.
Hétvégén nem dolgoznak.
3 - as vagyok: Minden futárnak megvan a maga útvonala minden nap, de áthelyezhetnek másik útvonalra, ha valaki szabadságon van vagy kilép stb...
Az előnye az, hogy nincs a főnök a seggedben, és a magad ura vagy.
Hajtani kell bizony, mert mindenhova megvan mikorra kell oda érned, és van vagy 70 - 80 címed.
Hozzánk 3 - ra kell jönnie a futárnak minden nap, de van, hogy már kettőkor itt vannak Igaz, nem mindig tudjuk őket ennyivel előbb megpakolni.
Ilyenkor vagy vár vagy megy addig máshova.
A csomagokat nekik kell a kisbuszban elrendezni.
Van, hogy úgy tele vannak délután, hogy egy gombostű nem férne be a kocsiba.
40 kg - os csomagot visznek max. De, abból lehet akármennyi!
Ja, és karácsonykor túlóra túlóra hátán 9 - ig is akár!
Azz hiszem, mindent elmondtam, amit meséltek a futárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!