Az ilyen állásajánlatok mennyire valósak?
Már a sokadik ilyen biztosítós álláshirdetéssel találkozom, ahol vezetőt keresnek, viszont az elvárás nem túl magas (kb semmi általában), a munkaköri leírás viszont tényleg vezetői. Van már vezetői tapasztalatom, a leírás alapján érdekelne is a munka, viszont nem akarok feleslegesen futni köröket, mert a hirdetés alapján az elvárások nincsenek összhangban a munkaköri leírással.
Itt egy példa hirdetés, amit találtam, de ahogy mondtam, már több cégnél láttam hasonlót:
Komoly cégnek saját email címe van.
Ez az ajánlat egy fejvadász gmailes címet adott meg kapcsolatnak.
Ne foglalkozz az efféle hirdetésekkel.
Nézd,...
akármerről forgatod,ezek biztosítási ügynök,üzletkötő állások.
Az "ösztönző" jutalékrendszer kifejezés, mindig csengessen meg egy vészcsengőt benned! :)
Nekem is eléggé kamunak tűnt, csak annyi ilyen hirdetéssel találkoztam az utóbbi napokban, gondoltam azért rákérdezek, hátha volt valakinek ilyennel tapasztalata.
Köszönöm a válaszokat!
Szinte biztos, hogy ez valami kamu.
A gugli a keresésre a mailcím mellé egy olyan nevet dob ki, ami sehol máshol nincs, csak ebben a hirdetésben.
Azt tudom elképzelni, hogy adnak a dolgozóknak pénzt a toborzásért, és az illető így oldja meg, hogy anonim legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!