Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg Magyarországon...

Jelenleg Magyarországon mennyit keres egy hegesztő? Mekkora emberhiány van a szakmában? Megéri ebben továbbfejlesztenie magát az embernek? Akár minősítés megszerzése.

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 11:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De vállalkozókent miket csinál pl, milyen munkákat vállal?
2021. jan. 2. 12:31
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Értem, én, csak a világot nem lehet feltérképezni az "akiket én ismerek" halmaz alapján.
2021. jan. 2. 12:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozóként pl építhetsz egyedi ipari felhasználású gépeket megrendelésre. Persze ahhoz kell hogy legyen egy jó villamossági szakid is, mert ezek általában elektronikus, mechanikus gépek.
2021. jan. 2. 12:33
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Felejtsük már el ezt a minden burkoló, hegesztő milliomos vállalkozó témát. Ha ez ilyen egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná.

Szerintetek miért van hiány ezekből a jó szakemberekből? Mert érteni is kell hozzá. Vállalkozáshoz kell saját tőke is, ami nem 1-2 millió Ft hanem jóval több, persze vehetsz fel hitelt is. Tudod ha vállalkozol, akkor mindent neked kell megvenned. Most nem megrendelés alapján történő beszerzésre gondolok, mert az más.

Az élet nem olyan egyszerű hogy holnap felkelek, vállalkozó hegesztő, burkoló leszek és megváltom a világot.

2021. jan. 2. 12:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja az előző.

Akit én láttam ilyen vállalkozó, ő pl az egyik rokonomnak gyártott egyedi gépet amivel a mezőgazdasági terménye feldolgozásának egy részállomását végzi. De ahogy írtam van mechanikus része is a gépnek, ami már külön másik szakma. Ehhez tényleg nagyon pengének kell lenni, és ez nem az a szint, mikor a szomszédnak a leszakadt ólajtaját visszaprütykölöm az inverteres hegesztővel.

2021. jan. 2. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha valaki nem tudná az oldalon garázdálkodik a szakmunkás/gépkezelö troll, alacsony értékeléséröl lehet felismerni illetve hogy minden szakmához odaírja hogy milliókat keresnek vele havonta és hetente cserélik az autókat.

Ha a valóságra kiváncsi valaki, normális bejelentés mellett a garantált szakmunkás bért sem adják vidéken hanem okosban konyhai kisegitö/karbantartó/gondnok stb jelentik le hogy minimálbért kelljen fizetni.

Van a fekete gányolda is ahol heti 6 napot kell dolgozni 12+ órában ott megkapja a munkás 300 ezret de mivel nincs bejelentve nagyon apropenz visszaszámolva

2021. jan. 2. 13:13
 17/24 anonim ***** válasza:
64%
#11 Ismerősöm nagynyomású tartályokat hegesztett.
2021. jan. 2. 14:11
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
Építkezésen dolgozok mérnökként és a legtöbb szakik KATA-sként számláz be, csak lesek mekkora összegeket. Rommá keresik magukat és igaz ez a földmunkagépkezelőkre is
2021. jan. 2. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:
#17 abban évek gyakorlata van + egy-két minősítés jó esetben tanulmányi szerződéssel fedezve + még pár év gyakorlat. És ott már kell olyan kéz, mint mondjuk egy fodrász vonalvezetési készsége, plusz még a sebességet is tudnod kell tartani, amellett, hogy azonnal korrigálsz, ha valami van, és csinálod ezt hosszú perceken át, kvázi a sötétben, hibátlanul fókuszált figyelemmel, annak tudatában, hogy ha csak leállsz, mert nem lett oké valami, az is komoly kiesés lehet a munkáltatódnak a nem terv szerinti hőbevitel és a növekvő zárványosodási rizikó miatt.
2021. jan. 2. 16:03
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

A leszavazott válaszolón annyira látszik, hogy 1 ember írogat folyton :D

Még a szóhasználata is ugyanaz minden egyes kérdésnél. A "rommá keresi" és a "folyamatosan cserélgeti az autóit" a kedvenc szállóigéje, ezekből könnyű felismerni.

2021. jan. 2. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!