Jelenleg Magyarországon mennyit keres egy hegesztő? Mekkora emberhiány van a szakmában? Megéri ebben továbbfejlesztenie magát az embernek? Akár minősítés megszerzése.
Felejtsük már el ezt a minden burkoló, hegesztő milliomos vállalkozó témát. Ha ez ilyen egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná.
Szerintetek miért van hiány ezekből a jó szakemberekből? Mert érteni is kell hozzá. Vállalkozáshoz kell saját tőke is, ami nem 1-2 millió Ft hanem jóval több, persze vehetsz fel hitelt is. Tudod ha vállalkozol, akkor mindent neked kell megvenned. Most nem megrendelés alapján történő beszerzésre gondolok, mert az más.
Az élet nem olyan egyszerű hogy holnap felkelek, vállalkozó hegesztő, burkoló leszek és megváltom a világot.
Jól mondja az előző.
Akit én láttam ilyen vállalkozó, ő pl az egyik rokonomnak gyártott egyedi gépet amivel a mezőgazdasági terménye feldolgozásának egy részállomását végzi. De ahogy írtam van mechanikus része is a gépnek, ami már külön másik szakma. Ehhez tényleg nagyon pengének kell lenni, és ez nem az a szint, mikor a szomszédnak a leszakadt ólajtaját visszaprütykölöm az inverteres hegesztővel.
Ha valaki nem tudná az oldalon garázdálkodik a szakmunkás/gépkezelö troll, alacsony értékeléséröl lehet felismerni illetve hogy minden szakmához odaírja hogy milliókat keresnek vele havonta és hetente cserélik az autókat.
Ha a valóságra kiváncsi valaki, normális bejelentés mellett a garantált szakmunkás bért sem adják vidéken hanem okosban konyhai kisegitö/karbantartó/gondnok stb jelentik le hogy minimálbért kelljen fizetni.
Van a fekete gányolda is ahol heti 6 napot kell dolgozni 12+ órában ott megkapja a munkás 300 ezret de mivel nincs bejelentve nagyon apropenz visszaszámolva
A leszavazott válaszolón annyira látszik, hogy 1 ember írogat folyton :D
Még a szóhasználata is ugyanaz minden egyes kérdésnél. A "rommá keresi" és a "folyamatosan cserélgeti az autóit" a kedvenc szállóigéje, ezekből könnyű felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!