Vélemények olyan cégről amely home office miatt bércsökkentést hajtott végre, és aztán „elfelejtette“ visszaállítani, noha a home-nak vége?
A kérdésben minden benne van. Amikor kitört a nagy home office őrület, márciusban, bércsökkentést hajtottak végre épp a home-ra hivatkozva.
Ez ment szeptemberig. De szeptembertől nincs home, be kell járni, ezzel együtt a bér maradt.
Vélemények ilyen tróger cégről?
"Hidd el utána ki fogja fizetni a pénzt."
És miután kifizette a pénzt (hahhahah na persze!!!) akkor ÚJ ÁLLÁST KI AD NEKEM???
ki? hol találok én helyet (ami nem utcaseprés)?
mert ha sehol (és sehol) akkor... akkor egy megoldás van a kussolás!
nem veszthetem el az állásom mert SOHA NEM LESZ MÁSIK! SOHa!
(már olyan ami nem utcaseprés)
Most azzal mi mit csináljunk, hogy nem vagy talpraesett?
Érdekes én mindig találtam másik állást 2-3 héten belül. Nyilván sokat jelent ha nem valami büfé szakot végeztél.
De továbbra sem értem minek jöttél ide hisztizni? Mit fog ez megoldani? Még azok is találtak más munkát akik a vendéglátásban dolgoztak.
"Nyilván sokat jelent ha nem valami büfé szakot végeztél."
Hát na ez az!
jaja, megvaltoztathatatlan.
na, huzzal vissza a folyosora, nem fogja az magat felmosni! es ha meg egyszer meglatlak a szamtech teremben, onnantol vizet se kapsz, a nyaladdal fogsz minden nap felmosni. a mai vacsoradat az orkutyanak adtam, o legalabb hasznos munkat vegez, teged meg csak az allami tamogatasert foglalkoztatunk amugy is.
Lehet sírni minden nap vagy lehet változtatni is. Nem egy ismerősöm van aki 40 évesen vágott bele valamibe.
Például ismerősöm 5-6 éve úgy döntött, hogy burkoló lesz. Most meg már 3-szor többet megkeres mint én az irodában.
Igen is van igény a fizikai munkára. Oké most külföld nem játszik.
Jelenlegi munkatársam 8 évig kiment szakácsként külföldre. Tavaly jöttek vissza mert babájuk lett. Kp-ra vettek egy szép kertes házat itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!