Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemények olyan cégről amely...

Vélemények olyan cégről amely home office miatt bércsökkentést hajtott végre, és aztán „elfelejtette“ visszaállítani, noha a home-nak vége?

Figyelt kérdés

A kérdésben minden benne van. Amikor kitört a nagy home office őrület, márciusban, bércsökkentést hajtottak végre épp a home-ra hivatkozva.

Ez ment szeptemberig. De szeptembertől nincs home, be kell járni, ezzel együtt a bér maradt.

Vélemények ilyen tróger cégről?

2021. jan. 1. 09:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Hidd el utána ki fogja fizetni a pénzt."

És miután kifizette a pénzt (hahhahah na persze!!!) akkor ÚJ ÁLLÁST KI AD NEKEM???

ki? hol találok én helyet (ami nem utcaseprés)?

mert ha sehol (és sehol) akkor... akkor egy megoldás van a kussolás!

nem veszthetem el az állásom mert SOHA NEM LESZ MÁSIK! SOHa!

(már olyan ami nem utcaseprés)

2021. jan. 1. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Menthetetlen vagy.
2021. jan. 1. 17:35
 13/19 A kérdező kommentje:
DE miért is? miért? mert 100% realitással látom az értékem? tudom mit érek!! Pontosan tudom! (sz*****rt azt érek)
2021. jan. 1. 17:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Most azzal mi mit csináljunk, hogy nem vagy talpraesett?

Érdekes én mindig találtam másik állást 2-3 héten belül. Nyilván sokat jelent ha nem valami büfé szakot végeztél.

De továbbra sem értem minek jöttél ide hisztizni? Mit fog ez megoldani? Még azok is találtak más munkát akik a vendéglátásban dolgoztak.

2021. jan. 1. 17:39
 15/19 A kérdező kommentje:

"Nyilván sokat jelent ha nem valami büfé szakot végeztél."

Hát na ez az!

2021. jan. 1. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyszer rosszul választani, és elvégezni egy büfészakot egy dolog. De haromszor, bameg?
2021. jan. 1. 18:10
 17/19 A kérdező kommentje:
időgépem nincs. ami megtörtént megtörtént . azt firtatni mi VOLT az mit ér? volt ami volt és pont. megváltozhatatlan.
2021. jan. 1. 18:13
 18/19 anonim ***** válasza:

jaja, megvaltoztathatatlan.

na, huzzal vissza a folyosora, nem fogja az magat felmosni! es ha meg egyszer meglatlak a szamtech teremben, onnantol vizet se kapsz, a nyaladdal fogsz minden nap felmosni. a mai vacsoradat az orkutyanak adtam, o legalabb hasznos munkat vegez, teged meg csak az allami tamogatasert foglalkoztatunk amugy is.

2021. jan. 1. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet sírni minden nap vagy lehet változtatni is. Nem egy ismerősöm van aki 40 évesen vágott bele valamibe.

Például ismerősöm 5-6 éve úgy döntött, hogy burkoló lesz. Most meg már 3-szor többet megkeres mint én az irodában.

Igen is van igény a fizikai munkára. Oké most külföld nem játszik.

Jelenlegi munkatársam 8 évig kiment szakácsként külföldre. Tavaly jöttek vissza mert babájuk lett. Kp-ra vettek egy szép kertes házat itthon.

2021. jan. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!