Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok olyan gyárakat...

Hol találok olyan gyárakat ahol az operátorok bruttó 600 ezer forint felett keresnek?

Figyelt kérdés
EGy ember itt rendszeresen mondja hogy nettó 450 et keres nekem ennél kevesebb is elég. Bárhova költözöm az országon belül.

2020. dec. 31. 11:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

"random összegek tornázták fel a fizetésedet 450re"

Azok nem random összegek. Ha egy kicsit is kimatekoztad volna rájönnél, hogy stimmelnek az összegek, kihozza a végső bruttó bért. Ez az egyik a másik meg gondolom pótlékokról hallottál már.

2020. dec. 31. 17:34
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

És milyen cégnél van 10 féle pótlék?

Nyilván stimmelnek, erre legalább figyeltél, amikor megcsináltad a kamu bérlapot.

2020. dec. 31. 17:59
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Eddig azért sírt a kis szád hetekig, mert nem kaptál bérlapot. Most kaptál akkor az a legújabb, hogy szerkesztett és hamis.:D Látnád magad milyen viselkedés ez.
2020. dec. 31. 18:10
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem sírt a szám semmiért. Teljesen nyilvánvaló, hogy kamu vagy.
2020. dec. 31. 18:27
 25/27 anonim ***** válasza:
Ausztriában ez teljesen reális.
2020. dec. 31. 19:05
 26/27 anonim ***** válasza:
#17, Maradjunk annyiban, hogy egy multi ami nem susmusol, legelső munkanapon jön a fizetés, hitelképessé tesz, mert nem autóipar, van szemmel látható értéke a munkámnak. Természetesen ezen a multin belül is van feljebb, jobb helyre, nyalni kell ami nekem nem megy, de ha a kompetenciám megvan egy adott munkakörhöz, oda be szoktam adni házon belül a jelentkezésemet.
2020. dec. 31. 19:13
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
24 anyad a kamu
2021. jan. 1. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!