Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok olyan gyárakat...

Hol találok olyan gyárakat ahol az operátorok bruttó 600 ezer forint felett keresnek?

Figyelt kérdés
EGy ember itt rendszeresen mondja hogy nettó 450 et keres nekem ennél kevesebb is elég. Bárhova költözöm az országon belül.

2020. dec. 31. 11:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

Nincs meghirdetve a müszakvezetöi állás,legtöbb helyen úgy van hogy csak belsös ott lévö embert vesznek fel a poziciora. Megkell másznod a ranglétrát és operátorként kezdeni sokszor munkaközvetitö által. Itt kezdödik a baj hogyan tudsz kitünni egy ilyen munkakörben? Nagyon jól kell tudni kapcsolatokat épiteni nyalni helyezkedni.

Én Szabolcs megyei vagyok. A michelines (gumigyár) egy ismerösöm müszakvezetö, úgy érte el hogy egy fejes lányát felszedte, a lány kisirta apucinál hogy a fiunak munka kell. Na ezt átvették 3 hónap után és rögtön beajánlották müszakvezetönek, a mostani fizetése pedig bruttó 525 ezer forint. Sokan csak törpének hivták mert 160 cm xddd.

Természetes úton ez egy kicsit hosszadalmas lehet 15-20 év után felajánlották müszakvezetö poziciot 2 ismerösömnek , az egyik visszautasította maradt operátor mert árulásnak élte volna meg munkatarsak felé max bruttó 350-375 ért sok tuloraval....

A másik elfogadta csoportvezetö lett, túlóra elvárt, de bruttó 650 öt megkeress.

Szóval ismerösök nélkül annyit tehetsz évekig dolgozol morzsákért aztán keményen odateszed magad lehet adnak lehetöséget. A könnyebb út hogy tudod nyalást és akkor meggyorsítható

2020. dec. 31. 13:10
 12/27 A kérdező kommentje:
AKkor küld azt a gyárat ahol érdemes elindulni a ranglétra megmászásán. Előre is köszönöm!
2020. dec. 31. 13:13
 13/27 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk elég szarul fizetnek általánosságban, viszont a túlórákat és aszombati műszakot elég jól honorálják. A fő szezonban előfordulhat, hogy egy sima munkásnál kicsit tapasztaltabb illető is nettó 300-320 körül keres, de ehhez 12 órázni kell akár 1-2 hónapig, szombatozni minden alkalommal és teljesíteni kell a gyártási/kiszállítási terveket, illetve kiemelt órabéresnek kell lenni. Ez nem feltétlen műszakvezető, elég ha egy régebbi dolgozó vagy aki speciálisabb feladatokat is képes ellátni.

De a nettó 300 tényleg a teteje.

Szóval nem lehetetlen.

Egyébként szerintem normálisabb gyárakban, pl. Audi, Merci egy saját dolgozó (nem bérmunkás) több év tapasztalattal és szintén túlórákkal, szombatokkal simán kereshet nettó 350-400-at is.

2020. dec. 31. 13:34
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy meg egy vagyonőr jobban jár, mert ugyanannyi óraszámmal a semmittevéssel megkeresi ugyan azt a 300 ezret és nem kell teljesítenie senkinek, semmit
2020. dec. 31. 15:10
 15/27 anonim ***** válasza:
47%
Miskolci Boschnál a műszakvezetők simán keresnek ennyit. De műszakvezetőből nem kell sok.
2020. dec. 31. 15:15
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elhinni minden sületlenséget amit itt állítanak. Aki azt mondja nem lehet nettó 450-et keresni operátorként az csak egy gyk-s troll. Tegnap küldtem nekik a bérlapomról képet akkor az volt a baj, hogy csak én szerkesztettem meg. Simán megkapom a 450-et gépkezelőként és te is megkapod kérdező, ha jó helyre jelentkezel. Inkább az Észak-Dunántúli régióba keresgélnék ilyen gyárakat.
2020. dec. 31. 15:46
 17/27 anonim ***** válasza:
18%

"Én mérnök ként cafeteriával taposom a nettó 260-t Budapesten, nem érdemes álomvilágba vonulni kérdező"

Jó szarul keresel, mint mérnök szó ami szó, de a munkád akkor kb. ennyit is ér csak.

2020. dec. 31. 15:47
 18/27 anonim ***** válasza:
30%

"Tegnap még kamu bérlapot is csinált magának. Az egyiken 290 volt az alatfizuja, a másikon meg 356"

Legalább egy kis gógyid lenne arról, hogy mit jelent az a besorolási bér...De annyira fekete folt neked a bérszámfejtés, hogy kár is lenne neked ezt magyarázni.

2020. dec. 31. 15:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
18: de még mindig nem mondtad el, milyen random összegek tornázták fel a fizetésedet 450re, mert az látszik, hogy nem az alapbéred. (Amúgy nem, nem tudom, mert az enyém fix összegű, és pont leszarom, hogy mások bérét hogyan számfejtik. Szóval igazán nem is érdekel.)
2020. dec. 31. 17:13
 20/27 anonim ***** válasza:
46%
Mondom hogy ez az ember GXP-s, csak lepontozni tud, egy looser és ide fo.ssa a sok deb.il kérdését, ennyire nincs élete
2020. dec. 31. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!