Hol találok olyan gyárakat ahol az operátorok bruttó 600 ezer forint felett keresnek?
Nincs meghirdetve a müszakvezetöi állás,legtöbb helyen úgy van hogy csak belsös ott lévö embert vesznek fel a poziciora. Megkell másznod a ranglétrát és operátorként kezdeni sokszor munkaközvetitö által. Itt kezdödik a baj hogyan tudsz kitünni egy ilyen munkakörben? Nagyon jól kell tudni kapcsolatokat épiteni nyalni helyezkedni.
Én Szabolcs megyei vagyok. A michelines (gumigyár) egy ismerösöm müszakvezetö, úgy érte el hogy egy fejes lányát felszedte, a lány kisirta apucinál hogy a fiunak munka kell. Na ezt átvették 3 hónap után és rögtön beajánlották müszakvezetönek, a mostani fizetése pedig bruttó 525 ezer forint. Sokan csak törpének hivták mert 160 cm xddd.
Természetes úton ez egy kicsit hosszadalmas lehet 15-20 év után felajánlották müszakvezetö poziciot 2 ismerösömnek , az egyik visszautasította maradt operátor mert árulásnak élte volna meg munkatarsak felé max bruttó 350-375 ért sok tuloraval....
A másik elfogadta csoportvezetö lett, túlóra elvárt, de bruttó 650 öt megkeress.
Szóval ismerösök nélkül annyit tehetsz évekig dolgozol morzsákért aztán keményen odateszed magad lehet adnak lehetöséget. A könnyebb út hogy tudod nyalást és akkor meggyorsítható
Nálunk elég szarul fizetnek általánosságban, viszont a túlórákat és aszombati műszakot elég jól honorálják. A fő szezonban előfordulhat, hogy egy sima munkásnál kicsit tapasztaltabb illető is nettó 300-320 körül keres, de ehhez 12 órázni kell akár 1-2 hónapig, szombatozni minden alkalommal és teljesíteni kell a gyártási/kiszállítási terveket, illetve kiemelt órabéresnek kell lenni. Ez nem feltétlen műszakvezető, elég ha egy régebbi dolgozó vagy aki speciálisabb feladatokat is képes ellátni.
De a nettó 300 tényleg a teteje.
Szóval nem lehetetlen.
Egyébként szerintem normálisabb gyárakban, pl. Audi, Merci egy saját dolgozó (nem bérmunkás) több év tapasztalattal és szintén túlórákkal, szombatokkal simán kereshet nettó 350-400-at is.
"Én mérnök ként cafeteriával taposom a nettó 260-t Budapesten, nem érdemes álomvilágba vonulni kérdező"
Jó szarul keresel, mint mérnök szó ami szó, de a munkád akkor kb. ennyit is ér csak.
"Tegnap még kamu bérlapot is csinált magának. Az egyiken 290 volt az alatfizuja, a másikon meg 356"
Legalább egy kis gógyid lenne arról, hogy mit jelent az a besorolási bér...De annyira fekete folt neked a bérszámfejtés, hogy kár is lenne neked ezt magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!