Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel egészíted ki a fizetésed?

Mivel egészíted ki a fizetésed?

Figyelt kérdés
Mi az, amivel pluszt bevételhez jutsz? Ha van iylen...nem mlm tipusú dolgokra lennék kíváncsi. Sokat gondolkodom 8 órás munka mellett mivel lehetne iylesmire szert tenni, de sajnos kapcsolatok nélkül nehéz...

2020. dec. 29. 20:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Én újságot hordok, de ez csak havi +18 ezret jelent. Heti 2x2 óra munka.
2020. dec. 30. 17:26
 22/31 anonim ***** válasza:
Chaturbate
2020. dec. 31. 09:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

engem elkezdett inspirálni a Netflix Minimalizmus c. dokumentumflimje, úgyhogy átnéztem a lakást és összeírtam egy rakás cuccot, amikre már nincs szükségem. vagy talán sosem volt, csak megvettem őket, mert jó ötletnek tűnt, aztán soha nem használtam őket. amikor az első adag elkezdett elkelni, tovább nézelődtem és eladtam még egy csomót belőlük. aztán még többet. a végén egészen komoly bevétel lett belőle. nem mondom, hogy meggazdagodtam, de van benne lehetőség.

mivel az eladott dolgok közt sok olyan is volt, amiket Ebayről rendeltem magamnak, az sem irreális következő lépés, hogy elkezdjen az ember azért rendelni dolgokat, hogy eladja. ez persze befektetés és be lehet bukni, ha nem jól staratégiázol.

kezdésnek mindenképp jó. innen lehet akár tovább lépni más dolgokra is.

2021. jan. 1. 00:45
 24/31 anonim válasza:
66%
Tőzsdézek. Egyszer már megdolgoztam a pénzért, most a pénz dolgozzon nekem. 😊
2021. jan. 2. 19:05
 25/31 redani válasza:
16%
Digitális Social Média Networking
2021. jan. 4. 19:58
 26/31 A kérdező kommentje:
25: ezt kifejtenéd légyszíves? :D tudom mi az, de milyen formában van abból mellékesed?
2021. jan. 4. 20:45
 27/31 redani válasza:
16%

Napi 8 óra munka után még rádolgozom online 2 órát mellékállásban.

De most olvasom hogy Neked erre nincs időd. Az edzés, meg élni is szeretnél.

Csak ötlet volt...

2021. jan. 4. 21:31
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
Nekem lenne időm, elmondanád mi ez a munka? :D
2021. jan. 4. 21:33
 29/31 anonim ***** válasza:
67%
Biztosan MLM!
2021. jan. 4. 22:24
 30/31 A kérdező kommentje:
27: ha nem mlm akkor érdekel engem is :D ismerek olyat, aki páylázati munkában facebookra posztolgat havi 20-30ért, de ahhoz kapcsolat kell, mert általában ismerősre bízzák.
2021. jan. 5. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!