Mivel egészíted ki a fizetésed?
Vállalsz másodállást. Ha a szakmádon belül nincs, akkor pl. bringás ételfutárkodsz, vagy beülsz kasszázni. Én jól kijövök a fizumból, így nem gondolkozom másodálláson, ha fogok, akkor találok szakmán belül maszek melót.
9# Az nem lehet hogy benézel valamit, ha mindenki ilyen a környezetedben? Nekem pl. nem folyik kocsmába a pénzem, de a fizetésem felét már hó elején elteszem és a maradékból élek. Igen, van hogy hónap első napjain fizu előtt már vakarom a fejem, de akkor sem nyúlok a megtakarításomhoz... Ez is egy felfogás, de közel sem azért van ez így, mert kifolyik a kezeim közül a pénz, sőt. :)
Se nem iszom, se nem cigizem, a többiről nem is beszélve :D egyébként 7-8órától 5ig dolgozom, tehát ha ezen kívül valamit bevállalnék, ami amúgy nem nagyon menne egyébként nem olyan helyen élek, a város nagy része közmunkás vagy még az se, akkor az egész napon ezzel telne, én e mellett edzem stb. meg élni is szeretnék :D
Az aliexpresst egyébként kicsiben lehet megpróbálom mennyit lehet vele realizálni...
MLM-el nem lehet keresni, cserébe égetheted magad, meg lejárathatod ország világ előtt...bár 1-2 tagot ismerek, akiknek "megyeget", de olyan családi hátterük van, hogy dolgozniuk se kéne amúgy :D
17: alapból 8at de ebbe számold bele az utat is
16: néha látok én is ilyeneket adok veszek csoportban vagy marketeplacen, nem tudom mennyire van erre kereslet, én biztos nem vennék így kéz alól :D, de ha valaki lusta vagy sürgős neki hátha. Minimális összeggel megpróbálom, ha elmegy jó, ha nem akkor se bukok sokat.
Haverrel csináltunk egyszer ilyet rendeltünk sok sz*rt azt hittük múködni fog azóta kicsit még haragszik rám bebuktunk egy kisebb öszeget.
mi ruhákat árultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!