Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel egészíted ki a fizetésed?

Mivel egészíted ki a fizetésed?

Figyelt kérdés
Mi az, amivel pluszt bevételhez jutsz? Ha van iylen...nem mlm tipusú dolgokra lennék kíváncsi. Sokat gondolkodom 8 órás munka mellett mivel lehetne iylesmire szert tenni, de sajnos kapcsolatok nélkül nehéz...

2020. dec. 29. 20:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
61%

Van, aki egyik helyen végez (8 órában) és megy rögtön a másikba (4 órában).

Van, aki seftel, okosba kereskedik. Például rendel aliexpresszről némi ritkább csecsebecsét és azokat próbálja elpasszolni (természetesen magasabb áron, mint amennyiért rendelt).

Van, aki beugrósként elmegy pultozni, takarítani, szállítani. Van, aki 8 órás munka mellett indítja ki a saját vállalkozását, mely mondjuk kis tételben végez rendeléseket vagy szolgáltatásokat. Esetleg Youtube videókat csinál, amellyel befuthat, ha elég szórakoztató.

Illetve vannak az extrémebb esetek is, például OnlyFans vitele, vagy van mondjuk a nő esete, aki pénzért árulja a sütit, melynek tésztáját a vaginájában érlelte.

Az a lényeg, hogy gondolkozz a dobozon kívűl.

2020. dec. 29. 20:24
 2/31 anonim ***** válasza:
49%
A lakásomban kiadtam egy szobát.
2020. dec. 29. 20:25
 3/31 anonim válasza:
37%
Tippmix
2020. dec. 29. 20:26
 4/31 anonim ***** válasza:
11%
Arulj sultgesztenyet valami forgalmas helyen.
2020. dec. 29. 20:26
 5/31 A kérdező kommentje:

jó a végétől felnyerítettem :D inkább nem érlelnék semmit :D

kiégetni nem akarom magam, hogy éppen aludni járjak haza, de pl. az alieexpresses dologra már én is gondoltam, de oylan piti dolognak tűnik nem tudom van e értelme foglalkozni vele

2020. dec. 29. 20:28
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerzel egy olajos hordot es atalakitod. Kisetalsz vele egy forgalmas helyre, a kozeli zoldsegesnel veszel egy zsak gesztenyet, megrakod tuzzel a hordot, megsutod a gesztenyet es estere egesz jol megszeded magad. Kovetkezo alkalommal egy masik forgalmas helyre mesz ... es akkor ellenorzes sem megy a nyakadra. Gerilla gesztenye :)
2020. dec. 29. 20:30
 7/31 anonim ***** válasza:
25%
Semmivel
2020. dec. 29. 23:10
 8/31 anonim ***** válasza:
86%
plazmaadással
2020. dec. 30. 01:35
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Változtatsz az életviteleden:

-leteszed a cigit és kapásból 50e-200e-ed megmarad

-leteszed a piát és 50e-250e-ed megmarad

-nem majomkodsz másoknak hitelből fedezve

Faterom 200e-el keres többet nálam, de 2 hét után már hitelből eszik, nincs nála áram, víz, telefon semmi.

Édesanyám testvére 110-el keres többet nálam, neki a fizetési napon levonják a kocsmatartozását és marad 50-60eFt-ja.

9 szomszédom közül 1-ről tudom, hogy nem alkoholista, a többi mind megszenved a fizetés előtti 6-10 napban, pedig csak 2-en keresnek kb. annyit mint én. A többi százezrekkel többet, napi 10-14 órát melóznak, hétvégén is tolják, de a kocsmába folyik a pénzük!

2020. dec. 30. 08:34
 10/31 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó te milyen bunkó vagy, honnan veszed hogy iszik vagy cigizik?
2020. dec. 30. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!