Mennyi béremelést kaptok 21ben? Mi a stabil nullát mint minden évben
Figyelt kérdés
Kevés kevés de legalább stabil2020. dec. 29. 18:01
1/16 anonim válasza:
Áprilisban szokott lenni bértárgyalás, 4-5 százaléknál többre nem számítok, de én ezzel elégedett vagyok.
2/16 anonim válasza:
Én ott hagynám az ilyen alapítványi iskolát. :D
3/16 anonim válasza:
Majd februárban kiderül. Tavaly 8,5% volt, idén jóval kevesebbre számítok.
6/16 anonim válasza:
Itt a stabil 30%-ot mint minden évben.
8/16 anonim válasza:
Előző években szépen emelkedett, most a válság miatt 0%.
De legalább nem is csökkent, pedig mostanában kevesebb a munka, kisebb a hajtás az irodában (mérnökiroda).
9/16 anonim válasza:
Kérdező nálunk konstans és kerek szám az emelés évről évre.
Szép kerek nulla.
10/16 anonim válasza:
Idénre kb 8% melést kaptam, jövőre nem hinném, hogy lesz. Amúgy is szánalmas, megalázó a fizetésem (és szinte mindenki aki nem vezető) a munkahelyemen.
Kb. 30-40%-os emelésnél mondanám azt, hogy nagyjából oké, és reális a bérem. Ennyit viszont soha az életben nem emelnek.
Jövőre mondjuk 90% az esélye, hogy felmondok és inkább másra koncentrálok. Ha nem találok munkát az sem baj, van mit csinálnom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!