2020 évre összesen 274 ft nyugdíjjárulékot vallott be a munkáltatóm, nálatok mennyi? Mit tehetek most?
Security-s alvállalkozó, de tavaly meg tavalyelőtt vagy félmilliót fizettek be éves szinten utánam, ez most egy ilyen trükkös féreg ahogy látom.. De nem sokáig! Attóla meló még marad nyugi, mert ha nem akkor a megbízás is buktatva lesz! Arra meg bemozdul a nagyobb cég is!
Ha nálam nem fizettek, akkor máshol sem fizettek, márpedig az összes telephelyet ismerem, nem csak én fogom kicsapni a balhét, ennek híre megy hamar!
32/
Nem, nem azért zavar, hanem mert ha nem vonta le a bérpapír szerint, (amikhez még nem jutottam hozzá, mert nem hozták ki), hanem a béremmel átutalta, vagy legalábbis azt állítja, akkor nekem kell majd rendezni az állam felé (elvileg).
Gyakorlatilag majd munkajogi szempontból is kiderítem szabályos ügymenet az egyáltalán, hogy a járulékot nem vonja le. De még hozzá kellene jutnom a bérpapírjaimhoz.
Másrészt az a munkabérem része, ha nincs befizetve, az olyan mintha a saját munkaadóm meglopna, szóval ezért IS zavar.
36/
Én erre magamtól jöttem rá, bár hamarabb is ránézhettem volna, szerencsére manapság ezt már két kattintás ellenőrizni, és itt az oldalon is segítettek alaposabban ellenőrizni.
Az önellenörzés mindíg is fontos volt, a NAV sokszor későn kapcsol, addigra a cég már csődvédelmet kér, vagy eltűnik.
Jövőre tuti, hogy háromhavonta csekkolni fogom a helyzetet a kérdésben szereplő linken!
/38
Nem kell felhívni őket epapir.hu kormányzati kommunikációs felületen írhatsz nekik meg bárkinek hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!