2020 évre összesen 274 ft nyugdíjjárulékot vallott be a munkáltatóm, nálatok mennyi? Mit tehetek most?
Ezekszerint jövőre fog megjelenni?
De ha ez így lenne akkor miért nem látszik a tavalyi év utolsó két hónapja? November és December?
6-os Hát ja, de ugyanakkor a NEAK rendszerében a mai napig be vagyok jelentve! Mellesleg most is dolgozom.
Itt a kép:
8/
A munkáltatóm egy egyszemélyes kft (alvállalkozó), még én sem ismerem és elérhetősége sincs, csak szerződésem van tőle és a bankszámlámra utalja a fizetésem.
Aki meg engem ellenőriz (havonta egyszer) az csak egy ügyintéző területi vezető (multi alkalmazottja), teljesen inkompetens, és kizárólag a szolgáltatás biztosítása érdekli a megrendelő felé, amit ugyebár velem látnak el.
A valódi munkáltatóm gyakorlatilag elérhetetlen, ha meg másnak panaszkodok csak kirugatom magam...
Tök mindegy, hogy mekkora cég a munkáltatód, amelyik céghez konkrétan be vagy jelentve, annál kell érdeklődni!
Teljesen mindegy, hogy az a cég alvállalkozó, vagy micsoda... Ennek a te bejelentésedhez SEMMI köze nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!