Mi az az SSC pontosan? Az olyasmi mint a kólszenter?
Mivel büfészakos diplomám van viszont mellette beszélek egy rakás idegen nyelvet, ezért sokan javasolták nekem az "SSC"-t, mivel jelenleg csak alja fizikai munkát végzek raktárban.
Azonban én dolgoztam már irodai munkát kólszenterben egyetlen egy napot. De majdnem megbolondultam és kiégtem szellemileg egy nap után, de szerencsémre a főnök kirúgott onnan, így többet már nem kellett bemennem kínoznom magam.
Régebben még dolgoztam napszámban a földeken is a negyven fokban. Megmondom őszintén, hogy még kint kapálni napszámba is kevésbé rosszabb mint kólszentereskedni irodában.
Ezért nem igazán vágom ezt a SSC jelentését. Mert ha ez is kólszenter-féleség, akkor inkább megyek ki a földekre mintsem ez.
Valaki elmagyarázná részletesen, hogy mik tartoznak pontosan ide?
Egyébként itt van egy érdekes blogbejegyzés a kólszenterekről. A posztolója maga is évek óta ilyen területen dolgozik:
Nem az én blogom :D csak követem elég régóta.
Elég sokféle munkát kipróbáltam már, de a kólszenter messze a legrosszabb volt mind közül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!