Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az az SSC pontosan? Az...

Mi az az SSC pontosan? Az olyasmi mint a kólszenter?

Figyelt kérdés

Mivel büfészakos diplomám van viszont mellette beszélek egy rakás idegen nyelvet, ezért sokan javasolták nekem az "SSC"-t, mivel jelenleg csak alja fizikai munkát végzek raktárban.

Azonban én dolgoztam már irodai munkát kólszenterben egyetlen egy napot. De majdnem megbolondultam és kiégtem szellemileg egy nap után, de szerencsémre a főnök kirúgott onnan, így többet már nem kellett bemennem kínoznom magam.

Régebben még dolgoztam napszámban a földeken is a negyven fokban. Megmondom őszintén, hogy még kint kapálni napszámba is kevésbé rosszabb mint kólszentereskedni irodában.

Ezért nem igazán vágom ezt a SSC jelentését. Mert ha ez is kólszenter-féleség, akkor inkább megyek ki a földekre mintsem ez.

Valaki elmagyarázná részletesen, hogy mik tartoznak pontosan ide?

2020. dec. 26. 02:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyébként itt van egy érdekes blogbejegyzés a kólszenterekről. A posztolója maga is évek óta ilyen területen dolgozik:

[link]

2020. dec. 26. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Sejthettük volna, hogy ez a kólszenterezés nem saját kútfő, hanem kell a kattintás a blogra
2020. dec. 26. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azt jelenti, hogy a kevésbé érdekes munkát kiszervezik külföldre. Ezért ha beszélsz min. angolul felsőfokon, akkor általában ide felvesznek. Nem véletlenül megy oda minden bölcsész, akinek nincs szakirányú végzettsége. Mert egy betanított szellemi munka. Ettől függetlenül nem kizárt a szakmai fejlődés, bár én már két ilyen helyen is dolgoztam, de nem sikerült. 1 év után váltani kell, ha azt látod, hogy nem hagynak fejlődni.
2020. dec. 26. 21:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem az én blogom :D csak követem elég régóta.

Elég sokféle munkát kipróbáltam már, de a kólszenter messze a legrosszabb volt mind közül.

2020. dec. 27. 00:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!